Bodrum Gündem

DİTİB’in Türkiye’ye yardım kampanyasında 12 saatte 2,5 milyon euro toplandı

DİYANET İŞLERİ TÜRK İSLAM BİRLİĞİNİN (DİTİB), MERKEZ ÜSSÜ KAHRAMANMARAŞ OLAN VE TOPLAM 10 İLİ VURAN YIKICI DEPREMLERDEN ETKİLENENLERE YARDIMDA BULUNMAK İSTEYENLER İÇİN BAŞLATTIĞI KAMPANYADA 12 SAATTE 2,5 MİLYON EURO TOPLANDI.

DİTİB’in Türkiye’ye yardım kampanyasında 12 saatte 2,5 milyon euro toplandı
07.02.2023
0
A+
A-

Diyanet İşleri Türk İslam Birliğinin (DİTİB), merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili vuran yıkıcı depremlerden etkilenenlere yardımda bulunmak isteyenler için başlattığı kampanyada 12 saatte 2,5 milyon euro toplandı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili vuran 7,7 ve 7,6 büyüklüklerindeki depremlerin ardından Türkiye’ye yardım yağıyor. Diyanet İşleri Türk İslam Birliği (DİTİB) tarafından, depremden etkilenen için başlatılan “Türkiye Depremi Yardım Kampanyası”na ilgi büyük oldu. DİTİB’den yapılan açıklamada, “Yardım kampanyamız başlayalı 12 saat olmadan bağış miktarı 2 milyon 500 bin euro’ya ulaştı. Gönlü güzel alicenap cemaatimize şükranlarımızı sunuyoruz. Rabbim sizlerden ebeden razı olsun. Yardım kampanyamız devam etmektedir” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

  1. Özgen KEMAL dedi ki:

    1-“Tekbir şey” değil, “tek bir şey”…
    2-Zaten Sn Ahmet Aras’ta siyasetiniz batsın demek istemiştir…
    3- “Bodrum Belediye logo” su siyasi bir ibare değildir… “CHP” yazsalardı haklısın…
    4-Sn Gökmen sen onu bunu bırak ta şu Cengiz’lerin Bay Mehmet’inin Cennet Koyu’nda bulunan dozer,grayder,kepçe ve varsa kamyonlarının deprem bölgelerine gitmesi için ön-ayak ol da bizler de seni alkışlayalım,olmaz mı?
    Cevap Ver