Bodrum Gündem

Depremde hayatını kaybeden Marmarisli tur rehberi Dal toprağa verildi

KAHRAMANMARAŞ’TA MEYDANA GELEN VE ‘YÜZYILIN FELAKETİ’ OLARAK NİTELENDİRİLEN DEPREMLERİN ETKİLEDİĞİ 10 İLDEN BİRİ OLAN ADIYAMAN’DA EĞİTİM TURU İÇİN GİDEN REHBER KAFİLESİ İÇERİSİNDEKİ REHBERLERDEN TAYFUN DAL (40) GÖZYAŞLARI İÇİNDE MUĞLA’NIN MARMARİS İLÇESİNDE TOPRAĞA VERİLDİ.

Depremde hayatını kaybeden Marmarisli tur rehberi Dal toprağa verildi
11.02.2023
0
A+
A-

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve ’yüzyılın felaketi’ olarak nitelendirilen depremlerin etkilediği 10 ilden biri olan Adıyaman’a eğitim turu için giden rehber kafilesindeki rehberlerden Tayfun Dal gözyaşları içinde Muğla’nın Marmaris ilçesinde toprağa verildi.

Turist Rehberleri Birliği’nin (TUREB) uygulama eğitimi dahilinde Güneydoğu eğitimine giden 43 kişilik ekibin içinde yer alan Tayfun Dal (40), Adıyaman’da depreme yakalandı. Kaldığı otelin enkazından çıkartılan Dal’ın cansız bedeni memleketi Marmaris’e getirildi. Hayatını kaybeden Dal için, Beldibi Mahallesi Altınoluk Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Dal’ın cenazesi kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze töreninde baba Ramazan Dal ve kardeşi Hakan Dal ile birlikte; akraba ve dostlarının taziyelerini kabul etti.

Cenazeye törenine, Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay, Marmaris Ticaret Odası Başkanı Mutlu Ayhan, TURSAB BTK Başkanı Suat Esin, GETOB başkanı Mustafa Deliveli, ilçe sivil toplum örgütü temsilcileri, Dal ailesinin yakınları ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.