Bodrum Gündem

New York Belediye Başkanı Adams’tan Türk camisine ziyaret

NEW YORK BELEDİYE BAŞKANI ERİC ADAMS, BROOKLYN EYÜP SULTAN CAMİ DERNEĞİ’Nİ ZİYARET EDEREK DEPREM NEDENİYLE TÜRKİYE’YE DAYANIŞMA MESAJI VERDİ.

New York Belediye Başkanı Adams’tan Türk camisine ziyaret
11.02.2023
0
A+
A-

New York Belediye Başkanı Eric Adams, Brooklyn Eyüp Sultan Cami Derneği’ni ziyaret ederek deprem nedeniyle Türkiye’ye dayanışma mesajı verdi.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, dünkü Cuma Namazı sonrası Brooklyn’deki Eyüp Sultan Diyanet Cami’yi ziyaret etti. Belediye Başkanı Eric Adams, Türkiye’deki depremzedeler için toplanan yardım malzemelerinin teslimi programına katılırken, Türkiye’nin New York Başkonsolosu Reyhan Özgür ve caminin dernek başkanı İbrahim Şen ile görüştü. Cami önünde konuşma yapan Adams, Türkiye’ye “yanınızdayız” mesajı verdi.

Adams, ziyarete dair sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ise, “Türkiye ve Suriye’deki depremin bıraktığı tahribatı görmek içler acısı. Bugün, Amerika’nın en büyük topluluklarından biri olan Türk topluluğumuzun yanında bulunmaktan ve onlara New Yorkluların yardıma hazır olduğunu hatırlatmaktan gurur duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.