Bodrum Gündem

EMITT 2023’ün yeni tarihi açıklandı

EMITT 2023’ün yeni tarihi açıklandı

Yaşanılan deprem felaketi nedeniyle ertelenen 26. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yeni tarihi açıklandı.

Bodrum Gündem Haber

Yaşanılan deprem felaketi nedeniyle ertelenen 26. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı yeni tarihi 12-15 Nisan olarak açıklandı.

ICA Fuarcılık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

ICA Fuarcılık’tan Duyuru

6 Şubat 2023 günü ülkemizde yaşanan deprem felaketi sebebiyle öncelikle hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyoruz.

Yaşadığımız deprem felaketi nedeniyle ertelemiş olduğumuz EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarımızın yeni tarihi belirlenmiştir.

12 – 15 Nisan 2023 tarihinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşecek 26. EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarımızda, iş birliklerimizi her zaman olduğundan daha kapsamlı ve güçlü bir şekilde hayata geçirmeyi ve sizleri ağırlamayı bekliyoruz.

Bizlere verdiğiniz daimî destek için bir kez daha teşekkür ediyor; tüm Türkiye’ye başsağlığı diliyoruz.

Saygılarımızla,

EMITT 2023 Ekibi

Announcement from ICA Events
We’d like to extend our condolences to the families of those who passed away as a result of the earthquake disaster of February 6th 2023 and wish speedy recovery to those who have been injured.

New dates for East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition – EMITT, which was postponed, have been determined.

We are expecting to welcome you and actualize our business partnerships in a stronger and more extensive way than ever at 26th EMITT East Mediterranean International Tourism and Travel Exhibition which will be held from 12 – 15 April 2023 at TUYAP Fair and Congress Center.

We’d like to thank you for your continuous support and extend our condolences to all of Turkey.

Kind Regards,

EMITT 2023 Team

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.