Bodrum Gündem

Gana Devlet Başkanı Akufo-Addo’dan Atsu için taziye mesajı

GANA DEVLET BAŞKANI NANA AKUFO-ADDO, DEPREMDE ENKAZ ALTINDA KALARAK HAYATINI KAYBEDEN HATAYSPOR’UN GANALI FUTBOLCUSU CHRİSTİAN ATSU İÇİN YAYIMLADIĞI MESAJDA, “GANA FUTBOLU, EN İYİ OYUNCUSUNDAN VE YERİ DOLDURULMASI ZOR OLAN ELÇİLERİNDEN BİRİNİ KAYBETTİ. ÇOK ÖZLENECEK” İFADELERİNİ KULLANDI.

Gana Devlet Başkanı Akufo-Addo’dan Atsu için taziye mesajı
18.02.2023
0
A+
A-

Gana Devlet Başkanı Nana Akufo-Addo, depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Hatayspor’un Ganalı futbolcusu Christian Atsu için yayımladığı mesajda, “Gana futbolu, en iyi oyuncusundan ve yeri doldurulması zor olan elçilerinden birini kaybetti. Çok özlenecek” ifadelerini kullandı.

Gana Devlet Başkanı Nana Akufo-Addo, Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve Hatay’da büyük yıkıma yol açan depremde hayatını kaybeden Hatayspor’un 31 yaşındaki Ganalı futbolcusu Christian Atsu için taziye mesajı yayımladı. Devlet Başkanı Akufo-Addo mesajında, “Üzücü ölüm haberi nedeniyle Ganalı hemşehrimiz Christian Atsu’nun eşine, çocuklarına ve ailesine en içten taziyelerimi sunuyorum. Gana futbolu, en iyi oyuncusundan ve yeri doldurulması zor olan elçilerinden birini kaybetti. Çok özlenecek” ifadelerini kullandı.

Hatayspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Atsu’nun enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği, cenazesinin Gana’ya gönderilmek üzere yola çıkarıldığı duyurulmuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.