Bodrum Gündem

Vali Tavlı, Menteşe’deki depremzedeler ile bir araya geldi

MUĞLA VALİSİ ORHAN TAVLI VE AİLE VE SOSYAL HİZMETLER MUĞLA İL MÜDÜRÜ OSMAN TOPRAKÇI KAHRAMANMARAŞ DEPREMİNDEN ETKİLENEREK MENTEŞE İLÇESİNE GELEN DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİLER.

Vali Tavlı, Menteşe’deki depremzedeler ile bir araya geldi
09.03.2023
0
A+
A-

Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı Kahramanmaraş depreminden etkilenerek Menteşe ilçesine gelen depremzede aileleri ziyaret etti.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat’ta yaşanan ve 11 ilde etkisini gösteren yıkıcı depremlerde 40 binin üzerinde kişi hayatını kaybetti, binlerce kişi de yaralandı. Depremin ardından yapılan koordine çalışmaları çerçevesinde depremzede bazı vatandaşlar diğer illere sevk edildi. Depremden etkilenerek Muğla’nın Menteşe ilçesine gelen aileler ile yakından ilgilenen Muğla Valisi Orhan Tavlı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı depremzede vatandaşların ihtiyaç ve taleplerini dinledi.

Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya ziyaretinde; Menteşe Kaymakamı Mehmet Eriş, Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdürü Osman Toprakçı, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Musa Kazım Açıkbaş Aile ve Sosyal Hizmetler Muğla İl Müdür Yardımcıları Kuduret Gültaş ve Seda Cesur da eşlik etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.