Bodrum Gündem

Özçelik, DEVA Partisinden Milletvekili Aday Adayı Oldu

Özçelik, DEVA Partisinden Milletvekili Aday Adayı Oldu
20.03.2023
0
A+
A-

14 Mayıs’ta gerçekleşecek genel seçim öncesinde siyasi partilerde Milletvekili aday adayları belli olmaya başladı.

Bodrum Gündem Haber

13.Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekillerinin seçileceği seçimler öncesi Ali Babacan’nın genel başkanlığındaki Deva Partisi’nin, Muğla teşkilatında da milletvekili aday adayları ortaya çıkmaya başladı. Deva Partisi İl yönetiminde Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları başkanlığı görevini başarıyla yürüten Harita Mühendisi Serkan Özçelik, önceki gün görevinden istifa ederek Milletvekili aday adayı oldu.

Milletvekili aday adaylığı için gerekli belgeleri Deva Partisi Muğla İl Başkanı Emrah Çay’a teslim eden Harita Mühendisi Serkan Özçelik, “2001-2008 yılları arasında Suudi Arabistan, Libya, Azerbaycan ve Yeni Zelanda’da Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği yaptım. 2008 yılında doğduğum ve büyüdüğüm Muğla’ya gelerek Menteşe ilçesinde ulus ve uluslararası alanlarda faaliyet gösteren EPOK Geomatik Mühendislik şirketini kurdum. 2021 yılında Demokrasi ve Atılım Partisi’nde politikaya atıldım.  2022 Haziran ayında Emrah Çay’ın il başkanı olarak atanmasıyla bende Kurucu İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimler ve Şehircilik Politikaları Başkanlığı görevini üstlendim. Şimdi Milletvekili aday adayı olarak sizlerin huzurunda bulunmak, sizlerin desteğini ve güvenini kazanmak benim için büyük bir onur ve gurur kaynağıdır. Çünkü ben, Muğla ilimizin gelişmesi ve kalkınması için çalışmak, sizlerin sorunlarına çözüm bulmak, haklarınızı savunmak ve ilimizin güzelliklerini dünya ile paylaşmak için aday adayı oldum. Muğla, tarihi, kültürü ve doğal güzellikleriyle ülkemizin en özel illerinden biridir. Ancak, bu güzelliklerin yanında yaşanan bazı sorunlar da vardır. Ben, sizlerin yaşam kalitesinin artırılması, ilimizin ekonomik ve sosyal olarak daha da gelişmesi için elimden geleni yapacağımdan şüpheniz olmasın.

Sizlerin desteği ve güveni ile ilimizin geleceğini birlikte şekillendireceğiz. Benim için sizlerin fikirleri, görüşleri ve önerileri çok önemlidir. Sizlerin desteğiyle, daha güçlü bir Muğla için çalışacağıma söz veriyorum” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.