Bodrum Gündem

Sergiden elde edilecek gelirin tamamını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Sergiden elde edilecek gelirin tamamını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak

Zeynep Sanat Galerisi açılışının 25 Mart Cumartesi günü yapılacağı tüm gelirinin depremzedelere bağışlanacağı karma sergi düzenliyor.

Bodrum Gündem Haber

Zeynep Sanat Galerisi tarafından depremzedelere destek olabilmek amacıyla düzenlenen karma sergi 25 Mart – 29 Nisan tarihleri arasında pazar günleri hariç her gün saat 10.00’la 19.00 arası açık olacak.

Bodrum’da 2004 yılından itibaren sanat hayatının içinde olan Zeynep Sanat Galerisi sahibi ressam Zeynep Çavuş tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;

“6 Şubatta meydana gelen iki depremle on şehirde onbinlerce insan ölmüş, yüzlerce insan yaralanmış ve depremden kurtulan insanlar soğuklar, yağmurlarla gelen sel baskınları, yağmalamalar karşısında perişan olan bu insanlarımıza destek olabilmek amacı ile bir Karma Sergi düzenleme kararı aldık. Sergi 25 Mart Cumartesi günü saat 18.00’de açılacak. Tüm yardımsever dostlarımızın gelmesinden onur duyarız.

Galerimiz yol arkadaşlarımız kıymetli sanatçılarımızla birlikte sergiden elde edilecek gelirin tamamını ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacaktır. Ülkemizin diğer şehirlerinden katkıda bulunan tüm ressamlara ve sanatçılarımıza minnettarız.

Sergi Pazar günleri hariç her gün saat 10.00’la 19.00 arası gezilebilir. Sergi 29 Nisan’da sona eriyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.