Bodrum Gündem

Sezonun ilk turist kafilesi İngiltere’den geldi

MİLAS-BODRUM HAVALİMANI, İNGİLTERE’DEN GELEN 166 YABANCI TURİST ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI. BRİSTOL’DEN GERÇEKLEŞTİRDİĞİ SEZONUN İLK UÇUŞUNU TÖRENLE KARŞILANMASINA TURİSTLER İSE ŞAŞKINLIKLARINI GİZLEYEMEDİ

Sezonun ilk turist kafilesi İngiltere’den geldi

İngiltere’den gelen 166 yabancı turist, Milas-Bodrum Havalimanı’nda çiçeklerle karşılandı.

İngiltere’nin Bristol kentinden 166 turist Bodrum’a geldi. Bristol’den gerçekleştirilen sezonun ilk uçuşu nedeniyle Milas-Bodrum Havalimanı’nda tören düzenlendi.

İngiliz yolcular terminalde çiçeklerle karşılandı. Firma 4 Kasım tarihine kadar salı, perşembe ve pazar olmak üzere haftada üç gün Bodrum-Bristol arasında uçuş düzenleyecek. İngiliz havayolu, 26 Mart ile 11 Kasım tarihleri arasında Bristol, Gatwick, Luton, Edinburg ve Liverpool olmak üzere İngiltere’nin beş kentinden Bodrum’a karşılıklı toplam 694 uçuş gerçekleştirmeyi planlıyor.

Bodrum Otelciler Derneği Başkanı Ömer Faruk Dengiz, “Güzel bir karşılama oldu. Bir yolcumuz Türkçe ’Merhaba’ diyerek giriş yaptı. Bundan sonra uçuşlar artacak ve devam edecek. İlk etapta 1 milyon turist bandını yakalayıp, daha sonra 500 bini yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Oteller sezona hazır. Bütün ülkeler Bodrum’a gelsin istiyoruz. Veri bakımından İngiltere’nin ön planda olacağını düşünüyoruz. Sonrasında Almanya, Rusya ve Polonya takip edecektir” dedi.

Milas-Bodrum Havalimanı, 2022 yılında 3 milyon 904 bin yolcu ağırladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.