Bodrum Gündem

Denizin Kızları Ligin Son Maçında Yerini Garantiledi

Denizin Kızları Ligin Son Maçında Yerini Garantiledi

Bodrum Bayrağını Hentbol sahalarında gururla dalgalandıran Armada Praxis Yalıkavak Spor Kulübü Hentbol Takımı, Türkiye Hentbol Federasyonu Kadınlar Süper Ligi 2022-2023 sezonu ikinci devre 18. Hafta lig mücadelesine kendi evinde Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş ile karşılaştı.

Bodrum Gündem Haber

Lig heyecanını aldığı 6 mağlubiyete rağmen 4. Olarak sürdüren ve tribünlerin büyük desteğiyle sahaya çıkan Denizin Kızları maça galibiyete odaklı ve hızlı başlayan taraf oldu. Maçta İlk 30 Dakikada rakibi ile mücadeleci ve üstün bir oyun sergileyen Denizin Kızları, ilk yarıyı 19 -13 galip tamamlayarak soyunma odasına gitti.

Seyircinin verdiği büyük destekle oynanan maçın ikinci yarısında da oyundaki mücadelesinde kararlılık göstererek üstünlüğü sağlayan Denizin Kızları, maçın son düdüğünde 31-30 galip gelerek 18.Hafta ve son mücadelesinde ligdeki dördüncülüğünü korudu.

Maç sonunda bir açıklama yapan Armada Praxis Yalıkavak Spor Antrenörü Kıvanç Özcan şunları söyledi;

“Çok rahat kazanacağımız bir maçı, son dakikalarda yaptığımız pas hatalarıyla, şut hatalarıyla riske attık. Bunun psikolojik nedenleri olduğunu düşünüyorum. Son 3 haftadır maç kaybetmiş olmamız, oyuncularımızı strese sokmuş olabilir. Bu hatalar nedeniyle rakip takım aradaki sayı farkını kapattı ancak, iyi savunma ve ataklarla maçı galip olarak tamamladık. Tüm oyuncularımı kazandıkları için kutluyorum. Tekirdağ Süleymanpaşa Sportif A.Ş’yi de tebrik ederim.

Önümüzde maç oynamayacağımız 1 aylık bir süreç var.  Bu süreci de iyi dinlenip, sıkı antrenman yaparak değerlendireceğiz. Üsküdar BLD. Spor ile Play-Off mücadelemiz var. Hedefimiz Play-Off maçlarında iyi sonuçlar almak.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.