Bodrum Gündem

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Çetin, “Gençlerin sesi olmak için geliyorum”

İYİ Parti Muğla Milletvekili Aday Adayı Çetin, “Gençlerin sesi olmak için geliyorum”
31.03.2023
0
A+
A-

14 Mayıs’da gerçekleşecek genel seçim öncesinde siyasi partilerde Milletvekili aday adayları belli oldu. 13.Cumhurbaşkanı ve 28.Dönem Milletvekillerinin seçileceği seçimler öncesinde Muğla’da iş insanı Tuğkan Çetin’de, İYİ Parti’den Milletvekili Aday Adayı oldu.

Bodrum Gündem Haber

Muğla’dan Milletvekili Aday Adayı olduğunu belirten Tuğkan Çetin, “Davaya gönül veren İYİ Parti’liler ve halkımız büyük değişim için hazırlar. Mecliste gençlerin sesi olmak için, doğduğum değil doyduğum kent olan Muğla’dan Milletvekili aday adayıyım” dedi.

Bu Ucube Yapı Değişmeli…

Milletvekili Aday Adayı Çetin, “Bu Hükümet sistemi ucube bir yapıdır. Bu ucube yapının milletimizin lehine bir icraatta bulunması hem iç politika, hem de dış politikada iflas eden AK Parti iktidarının aldatmalarına milletimizin daha fazla katlanması ve tahammülü artık mümkün değildir. Saray efradının niyetlerini de, kafalarındaki hesapları da, hanedan çıkarcıların işlediği suçları da gayet iyi biliyoruz. Son 20 yılda yalan, hiçbir dönemde olmadığı kadar hâkim ve görünür oldu, gerçekler hiç olmadığı kadar karartıldı. Millet tek adam kararları ile deyim yerindeyse sefalete sürüklenirken, öyle tehlikeli bir oyun tezgâhlanmakta ki, felaketler karşısında bile birlik ve beraberliğimiz bölmeye çalışılıyor. Üstelik bu, yüce devletimize el koyduğunu sanan iktidar partisi eliyle yapılıyor.”

Bir Hesabım Var…

Milletvekili Aday Adayı Tuğkan Çetin, “Bir genç olarak kutsal değerlerin insanı onurlandırdığına inanan biri olarak, ayrıştıranlarla, adil olmayanlarla, liyakatsizliği baş tacı yapanlarla, annelere düşman olanlarla, çocukları yatağa aç yollayanlarla, çocuklara tecavüz edenlerle, depremzedeler çadır beklerken çadır satanlarla, kadına şiddetle ilgili yasayı pazarlık konusu yapanlarla, Allah’tan korkmayan, yetim ve kul hakkı yiyenlerle, adaleti ayaklar altına alanlarla, yaşadığı toprağa, ağaca, çevreye düşman olup, bunlara göz dikenlerle, cinsiyet eşitsizliği yapan zorbalarla, insanları dil, din, mezhep, etnik köken olarak ayıranlarla, can dostlarımız hayvanlara eziyet edenlerle, biz gençleri geleceksiz bırakan, onların sorunlarını görmezden gelenlerle görülecek hesabım var. Güçlü, bereketli, adaletli Türkiye, birbirini seven, kavga etmeyen, değerlere saygılı vatandaşlardan oluşan bir Türkiye hedefinde çalışmak için yola çıktım. İşte bu doğrultu da Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin 28. Dönem üyelerinin de belirleneceği seçimlerde aday adayı oldum. Ülkemiz huzura, adalete, liyakate, barışa, refaha ulaşacağı güne kadar cesaretle mücadele etme kararlılığındayım.” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.