Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Z kuşağı Muharrem İnce algısı trollerin bir operasyonudur!

    Z kuşağı Muharrem İnce bağlantısı bir algı operasyonundan başka bir şey değildir.

    AK Parti trolleri bir şekilde ellerine malzeme geçirmeli ki, Muharrem İnce’nin, Kemal Kılıçdaroğlu’nun oyunu kırması için.

    -Dans işin çekim alanı

    Yok efendim, Muharrem İnce’nin seçim otobüsündeki dansıymış, yok efendim Muharrem İnce’nin kendisini daha net ifade etmesindeki inandırıcılığıymış gibi telkinler, tamamen AK Parti’nin bilinen trol operasyonlarıdır.

    Amaç Muharrem İnce’nin popülerliğini artırıp oy çalmaktır. Bunun pırıl pırıl Z kuşağına bağlamak, bu kuşağa hakarettir.

    -Bir Z kuşağı bunu anlayacak bilinçtedir.

    İşte gerçek gazeteciler, AK Parti’nin tuttuğu bu troller eli ile propagandalarını yüzlerine vurmalıyız.

    Bende Z kuşağı gençlerle konuştum. Hepsi böyle bir telkin yapıldığının bilincinde. Hepsi AK Parti’ye karşı görüşte. Hepsi bu 21 yıllık tek adam rejimi ile Türkiye’nin devam etmemesini istiyor.

    -İşte onun için biz gerçek gazeteciler, bu trollerin algı operasyonunu kırmalıyız.

    Çünkü gündemi bu yaparsanız ve sürekli ilişkilendirip bir kamuoyu oluşturursanız işte o zaman bu troller amaçlarına ulaşmış olur.

    Onun için Muharrem İnce Z kuşağının ilgisini çekiyormuş palavralarına inanmayın.

    Bu gençlik bu 21 yıllık tek adam rejiminden Türkiye’nin kurtulmasını canı gönülden istiyor.

    Bu gençlik, modern, çağdaş, Atatürkçü ve yüzünü batıya dönmüş bir gençliktir. 21 yıllık AK Parti, yönetimden de çekmiş bir gençliktir.

    -Onlara Muharrem İnce’nin alet olduğunu anlatmalıyız.

    Bu trollerin yarattığı operasyona karşı, Z kuşağına Muharrem İnce’nin AK Parti’nin kayığına bindiğini, onunda kazanamayacağını bildiği halde ortada dolaşan iddialar karşılığında bir hizmet yaptığını anlatmalıyız.

    Bu seçimde amaç ve hedefin tek bir adamın yönettiği rejimden Türkiye’yi kurtarmak olduğunu Muharrem İnce’nin de bunu bildiği halde neden tek başına bir muhalefet ile bu işi bozmaya çalıştığını sormalıyız.

    -AK Parti yapılması gerekeni yapıyor

    18-25 yaş grubundaki gençler zaten bu iktidardan hoşlanmadıkları için yurt dışına kaçmak istiyor. 14 Mayıs tarihinde yapılacak seçimde 64 milyon seçmen oy kullanacak bunlardan 13 milyonu Z kuşağından oluşuyor. Yaklaşık yüzdeni 20’lik bir seçmen kitlesi Z kuşağı gençlerden oluşuyor. Zaten bu kuşağın yüzde 80’ni AK Parti dışındaki partilere oy verecek. Onun için sadece bu rakamlar bile AK Parti trollerinin yaratmak istedikleri algı operasyonunu ortaya çıkarıyor.

    -Z kuşağı bir AK parti karşıtı kuşağıdır.

    Bazı gerçekler vardır. İşte AK parti trolleri bunu değiştiremez. Z kuşağı da bu oyuna gelmez. Z kuşağının tek bilmesi gereken şey trollerin oyununa gelmeyin. Muharrem İnce, daha önce CHP adayı olarak girdiği seçimi kaybetmiştir. Adı sanı Türkiye’ye kazınmamış olan Memleketim partisi ile bir neticeye gidemez. Hedefi oy bölüp AK Parti’nin tek adam rejiminin ekmeğine yağ sürmektir.

    Daha iyi yaşanılır bir Türkiye istiyoruz

    Stockholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.