Bodrum Gündem

Bodrum’da safari turları erken başladı

MUĞLA’NIN BODRUM İLÇESİNDE TURİZM SEZONU ERKEN BAŞLADI. ÖZELLİKLE AVRUPA VE ARAP ÜLKELERİNDEN GELEN TURİSTLERİN EN FAZLA TERCİH ETTİĞİ JEEP SAFARİ TURLARI İLE BODRUM’DA TURİZM HAREKETLİLİĞİ ERKEN BAŞLADI.

Bodrum’da safari turları erken başladı
16.04.2023
0
A+
A-

Muğla’nın Bodrum ilçesinde turizm sezonu erken başladı. Özellikle Avrupa ve Arap ülkelerinden gelen turistlerin en fazla tercih ettiği jeep safari turları ile Bodrum’da turizm hareketliliği erken başladı.

Bu yıl sezonun erken başladığını ve havaların henüz serin olmasına rağmen turistlerin jeep safari keyfini mutlaka yaşamak istediklerini belirten Bodrum’daki Bodrum’da turist taşıyan safari aracı kullanıcısı Sefer Gülce, 2023 yılı turizm sezonunun erken başladığını belirtti.

Yaz dönemi turistlerinin bu yıl Türkiye ziyaretine daha erken geldiğini belirten Gülce, “aşta İngiliz ve Araplar olmak üzere dünyanın pek çok ülkesinden turistler gelemeye başladı. Daha çok hava deniz yoluyla gelen turistleri limanlardan alıp program dahilinde offroad yaptırıyoruz. Daha sonra restorana götürüyoruz. Oradan sarnıcı tanıtıyoruz. Dilek ağacına gidiyorlar. Karanlık köyünde Kaplumbağa Gölüne gidip burada kaplumbağa besliyorlar. Oradan halı köyüne gidiyoruz. Daha sonra bir yemek molası daha veriyoruz. Yemekten sonra Yalı Çiftlikte asırlık zeytinyağı fabrikasında zeytin ve zeytinyağının tarihsel sürecini izliyorlar” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.