Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bodrumspor’un düşüşünden bazı ipuçları!

    Bodrumspor’un sürekli düşen perfonmasının perde arkasında futbolcuların lakayıtlığı ortaya çıktı.

    Bodrumspor’un genç futbolcularının Pazar günü oynayacakları maç öncesinde Bodrum gecelerine sarkarak, alem yapmaları Bodrumspor taraftarlarının tepkisini aldı.

    -Denizlispor maçı öncesi disiplinsizlik

    Bodrumspor’un genç futbolcuları Erdem Çetinkaya, Samet Yalçın ve Koray Kılınç’ın isimlerini vererek tepki veren Bodrumspor’un taraftarları, bu Pazar günü Bodrum’da oynanacak Denizlispor maçı öncesi bu futbolcuları Bodrum gecelerine sarkarak ellerinde sigarayla dolaşan tavırları bazı Bodrumspor taraftarının tepkisini aldı.

    -Bodrumspor’a yakışan futbolcular istiyoruz.

    Bodrumspor’un her zaman yanında yer aldıklarını da kaydeden Bodrum taraftarları “Bodrumspor’a yakışan bir futbolcu istediklerini belirtiler.

    -Bodrumspor yöneticilerine taraftardan mesaj var

    Bodrumspor’un yöneticilerine mesaj yollayan taraftarlar” ligde iddalı olmak istiyorsak, futbolcularda yaşamlarına dikkat etmeliler” dediler.

    Bodrumspor’un büyük umutlarla başladığı ligde aldığı kötü sonuçlar sonucunda lider Samsunspor’un ardından 52 puan ile 7. sırada yer alması da Bodrum gecelerine sarkan 3 genç futbolcunun durumundan bazı mesajlar vermiyor değil.

    -Bodrumspor’un üzerinde adeta Bodrum odaklanmış

    Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’tan Bodrum’da söz sahibi olanların desteğini alan Bodrumspor’un üzerinde odaklanılmışken başta futbolcu disiplininin masaya yatırılması gerekir.

    Daha iyi bir Bodrumspor görmek istiyoruz.

    Tandoğan UYSAL Stockholm

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.