Bodrum Gündem

Bu tavuklar berber koltuğuna yumurtluyor

Köyceğiz’de etrafındaki insanlara aldırmadan her gün berber dükkanına gelerek müşteri koltuğuna oturan ve yumurtlayan tavuklar, görenleri hayrete düşürüyor.

Osman Acar – İHA

Muğla’nın Köyceğiz ilçesinde yaşayan erkek kuaförü İbrahim Aşgın, yaklaşık 1 yıl önce civciv olarak beslemeye başladığı tavukları, görenleri hayrete düşürüyor. Bahçesinde yetiştirmek için aldığı tavuklara gözü gibi bakan Aşgın, tavukları çok sevdiğini belirtirken, ‘Kara kız’ ve ‘Kırçıllı’ adını verdiği tavuklarının zamanla evcilleştiğini ve insanlardan kaçmadığını söyledi. Tavuklarının etrafındaki insanlara aldırmadan her gün sabah saatlerinde berber dükkanına geldiğini ifade eden Aşgın’ın tavukları ise yumurtlamak için berber koltuğunu tercih ediyor. Sabah saatlerinde iş yerine gelen tavukların, koltuklarında müşteri olduğu zaman kapıda beklediklerini ve müşteri kalktığı zaman koltuğa oturarak yumurtladıklarını kaydetti.

Aşgın, ilk zamanlar gören herkesin durumu garipsediğini, fakat zamanla herkesin alıştığını ve tavukların adeta iş yerinin maskotu haline geldiğini söyledi. Olayı duyan bir çok vatandaşın da tavukların yumurtlamasını görmek için iş yerine izlemeye geldiklerini belirten Aşgın, yaşanan ilginç durumun gören herkesi tebessüm ettirdiğini sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.