Bodrum Gündem

Depremzede çocuklar yelkenli kullandılar

Depremzede çocuklar yelkenli kullandılar

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mücella İşbir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede 8 çocuk ile yelkenli kullanıp maviliğin tadını çıkardı.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mücella İşbir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda depremzede 8 çocuğa ve 3 veliye farklı bir deneyim yaşatmak istedi. Neşe Hasipek kaptanın Tutkumm yelkenli teknesi ile 8 çocuğu ve 3 veliyi denize çıkarttı.

 

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın önemini anlatan Başkan Ayşe Mücella İşbir Rotary’nin hizmetlerini ve yardımlarını da tanıttı.

Marşlar, şiirler okuyarak, bayraklarla, hediyelerle coşkulu bayram yaşayan depremzede çocuklar dümen tutarak yelkenli kullandılar.

Etkinliğe katılan Rotaryen Serap Yenici’ye, Sibel Tilbaç’a, Tutkum teknesi kaptanı Neşe Hasipek ‘e, Bodrum Belediyesi’ne ve Rotary kulübü üyelerine katkılarından dolayı teşekkür eden Bodrum Rotary Kulübü Başkanı Ayşe Mücella İşbir “Depremden etkilenen çocuklarımıza bayramın coşkusu ile küçük de olsa umut ve neşe katabildiysek ne mutlu bize” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.