Bodrum Gündem

Muğla Milletvekili Adayı Tan, “Türkiye’nin yükselişi durdurulamayacak”

Muğla Milletvekili Adayı Tan, “Türkiye’nin yükselişi durdurulamayacak”

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, seçim çalışmaları kapsamında Kavaklıdere ve Menteşe ilçelerinde ziyaretlerde bulundu.

AK Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan’a Kavaklıdere’deki seçim çalışmasında Ak Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir, İlçe Başkanı Volkan Alpözen ve partililer de destek verdi. Kavaklıdere ilçesinde esnaflarla bir araya gelen Tan, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi. Milletvekili Adayı Tan, ziyaretlerin ardından yaptığı açıklamada, AK Parti iktidarında Cumhuriyetin ikinci yüzyılına dev projelerle girildiğini söyledi. Muhalefetin ise buna karşılık olarak kaos vadettiğini belirten Milletvekili Adayı Tan, “Türkiye’nin yükselişi durdurulamayacak. Bu vatanı böldürtmeyeceğiz. Kapı kapı dolaşarak ülkemiz üzerinde oynanan oyunları anlatmaya devam edeceğiz. Necip milletimiz bütün olanları görüyor. Sandıkta hak ettikleri dersi de vereceklerine inanıyoruz. ‘Demokrasi, özgürlük’ diyenler tehdit dilini kullanıyor. Kendileri gibi düşünmeyen herkesi tehdit etmekten geri durmuyorlar.” diye konuştu.

Seçimlerde Türkiye’nin 100 yıllık kaderinin çizileceğine dikkati çeken Tan, şöyle konuştu: “Açıkça görülüyor ki mesele ‘Türkiye’nin yükselişini nasıl durdururuz, Türkiye yüzyılına nasıl dur deriz?’ meselesidir. Bu millet depremzedelerimizin acısını paylaşırken, koltuk kapma telaşında olanları, ülkeye kaotik bir ortam vadeden, çözümsüzlük ve siyasi kavgaya sürükleyen, çıkar peşinde olanları çok net gördü. Birileri Akdeniz’de petrol aramamızı istemiyor, Karadeniz’de doğalgaz bulmamızı içine sindiremiyor. Birileri terör örgütlerini taşeron olarak kullanıyor. Türkiye bugün gizli bir savaş veriyor. Kandilden, okyanus ötesinden veya başka bir yerden telkinlerle milletimiz kararını değiştirmez.”

Milletvekili Adayı Tan, Menteşe’de STK ziyaretleri gerçekleştirdi…

Menteşe’nin Bayır Mahallesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Ak Parti Muğla Milletvekili Adayı Eylem Tan, beraberinde İl Başkanı Gültekin Akça, Teşkilat Başkanı Şenol Demirtaş, Menteşe İlçe Başkanı Eray Çiçek, Menteşe Kadın Kolları Başkanı Gülcan Şahin ile STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Binnaz Uyanık’la birlikte önce Emlak Müşavirleri Odası Başkanı Ziya Ercan’ı ve ardından da yeni seçilen Ege Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Cem Kaytan’ı ziyaret etti.  Menteşe’nin Çakmak, Yörükoğlu, Karacaören, Muratlar mahallelerinde ev ziyaretleri gerçekleştiren Milletvekili Adayı Tan, “14 Mayıs’ta Ak Parti’nin zaferiyle bütün yorgunluğumuz sona erecek” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.