Bodrum Gündem

14 Mayıs Seçiminde 75 Gönüllü Avukat görev başında

14 Mayıs Seçiminde 75 Gönüllü Avukat görev başında

Muğla Barosu Bodrum temsilciliğinden yapılan yazılı açıklamada “Bodrum avukatları 75 kişilik bir gönüllü ordusuyla seçim bölgemizdeki tüm okullarda görev yapacak…” denildi.  

Bodrum Gündem Haber

14 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek olan seçimde Muğla Barosu Bodrum temsilciliğine bağlı 75 kişilik bir gönüllü ordusu ile görev yapacaklarını kamuoyu ile paylaştı.

Muğla Barosu Bodrum İlçe Temsilcisi Av.Onursal Özbek tarafından yapılan yazılı basın açıklaması şu şekilde; “Bodrum avukatları 75 kişilik bir gönüllü ordusuyla seçim bölgemizdeki tüm okullarda görev yapacak. İki eski Seçim Kurulu Başkanı meslektaşımızın yönetiminde bir çözüm merkezi ve dört gezici ekip de Bodrum’da seçimin hukuka uygun ve sorunsuz tamamlanması için çalışacak. Ayrıca Muğla Barosu, İzmir Barosu ve TBB tarafından oluşturulan kriz masaları ile de koordineli çalışma yürütülecek. Bodrum’daki tüm sandık görevlileri ve parti müşahitleri, okullarında görev yapan avukat arkadaşımızdan seçim süresince hukuki yardım alabilirler. Demokrasi şöleni havasında bir seçim geçirmemiz dileğiyle…”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.