Bodrum Gündem

6 aylık Uraz ve 6 yaşındaki Karya Toprağa Verildi

Bodrum’da zehirlenme sonucu yaşamını yitiren 6 aylık Uraz Sandık ve ablası 6 yaşındaki Karya Sandık, son yolculuğuna uğurlandı.

Bodrum Gündem Haber

Önceki gün İnci Sandık ile 3 çocuğu, çeşitli şikayetlerle hastaneye kaldırılmış ve zehirlendikleri anlaşılmıştı. Bodrum Devlet Hastanesi’nde tedavi alınan ailenin en küçüğü 6 aylık Uraz bebek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Durumu ağır olan 6 yaşındaki Karya Sandık ise Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Anne İnci Sandık ve oğlu Taha’nın Bodrum’daki tedavilerinin ardından sağlık durumu iyiye giderken, ne yazıkki 6 yaşındaki Karya Sandık yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesini dün gece kaybetti. 2 çocuğun ölümü, Bodrum ve özellikle Ortakent’te büyük bir üzüntüye neden oldu.

Uraz bebek ve 6 yaşındaki ablası Karya Sandık için Ortakent Köyiçi Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenazeye baba Alp Sandık, anne İnci Sandık ve yakınları ile CHP Muğla Milletvekili Süreyya Öneş Derici, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Tayfun Yılmaz, Emel Çakaloğlu, ailenin yakınları ve çok sayıda Bodrumlu katıldı.

Kılınan cenaze namazlarının ardından cenazeler gözyaşları arasında iki kardeş Ortakent Mezarlığında yan yana toprağa verildi.

 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.