Bodrum Gündem

Birlikte Başaracağız

Bodrum’da bir araya gelen Meslek Odaları, STK ve Siyasi Partiler Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceklerini açıkladılar.

Bodrum Gündem Haber

Konacık Mahallesi’ndeki Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanlığı Seçim Ofisi önünde yapılan basın açıklamasına Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın da aralarında olduğu Bodrum Kadın Platformu, Bodrum Savunması, Bodrum Alevi Bektaşi Derneği, 2017 Bodrum Yurttaş İnsiyatifi, Devrimci Yapı İş Bodrum Temsilciliği, Eğitim Sen Bodrum Temsilciliği, HDK Muğla İl Yürütmesi, Muğla Çevre Platformu, Bodrum Meclisi Muğla Tabip Odası, Tarım Orkam Sen Bodrum Temsilciliği, Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği Bodrum, İKK CHP Bodrum İlçe Örgütü, EMEP Bodrum İlçe Örgütü, HDP Bodrum İlçe Örgütü, SOL Parti Bodrum İlçe Örgütü, TİP Bodrum İlçe Örgütü ve YSP Bodrum İlçe Örgütü katıldı.

Meral Saraçbaşı’nın okuduğu basın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Bir araya gelemezler diyenlere inat, birlikte başaracağız. 29 Mayıs’ta özgür bir Türkiye’ye kavuşmak için 28 Mayıs’ta oyumuzu kullanacağız. Geleceğin Türkiye’si için; Özgürlük istiyoruz. Adalet istiyoruz, barış istiyoruz, eşitlik istiyoruz. Hiçbir çocuk yatağa aç girmesin istiyoruz. Kadınların ve ötekileştirilmiş bireylerin özgür, eşit yurttaşlık haklarının korunmasını istiyoruz. Gençlere kendi ülkelerinde özgürce yaşama umudu vermek istiyoruz. Kadın cinayetlerine sessiz kalınmasın istiyoruz, çocuklarımızın geleceğinden kaygı duymadan yaşamak istiyoruz. Türkiye’nin yarınlarını, çağdaş, laik ve birbirini anlayan bir topluma bırakmak istiyoruz. Yaşam alanlarımız, çevremiz, doğamız hunharca katledilmesin istiyoruz. Biz bir aradayız. Hep birlikteyiz. Devletin tüm olanaklarını kullanarak bizi umutsuz bırakmaya, korkutmaya çalışanlara karşı asla vazgeçmeyeceğiz. Bu kez el ele ve daha güçlü olarak sandığa gideceğiz. Gitmeyenleri, gidemeyenleri götüreceğiz. Tek adam rejimine karşı demokrasi için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Türkiye’nin tüm renklerinin barış içinde yaşadığı bir yönetim için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Özgür basın, özgür toplum, adaletli, liyakatli yöneticiler için Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Yaşam biçimimize yasaklar koyan, sevincimizi yok eden, müziğimizi susturanlara karşı Kemal Kılıçdaroğlu’na oy vereceğiz. Buradayız. Vazgeçmiyoruz. Sandıktan demokrasi ve özgürlük çıkacak. Haydi Sandıklara.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.