Bodrum Gündem

Bursa’dan Bodrum’a 15 kupa ile döndüler

Bursa’dan Bodrum’a 15 kupa ile döndüler

Türkiye Şampiyonasına katılan Sunu Akademi Dans ve Spor okulları Show Dans / Jazz Dans kategorilerinde 15 kupa ve 100 madalya ile Bodrum’a döndüler.

Bodrum Gündem Haber

17-19 Mayıs tarihlerinde Bursa’da düzenlenen Türkiye Dans Sporları Federasyonu Modern/Jazz/Show dans Türkiye Şampiyonasına katılan Sunu Akademi Dans ve Spor okulları Show Dans / Jazz Dans kategorilerinde eğitmenleri Daria Shramko eşliğinde 10 tane birincilik 2 tane ikincilik ve 3 tane üçücülük alarak Bodrum’a kupalar ve madalyalarla geri döndü.

Sunu Akademi Dans ve Spor Kulübü müdürü Tayyibe Demircioğlu alınan madalyalar ile ilgili şunları söyledi “Kulüp olarak Show ve jazz dans branşında her yıl olduğu gibi bu sene ki şampiyonaya antrenörümüz Daria Shramko eşliğinde öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte özverileriyle çok çalıştık. Kategori olarak show dans ağırlıklı olduğumuzdan kostüm ve dekor hazırlanmasında geceler boyunca emek harcadık. Ekip çalışmasının sonucu olarak şampiyonada bir çanta dolusu kupa kazandık. Daha çok azimle, istikrarla ve disiplinle önümüzde ki yıla hazırlanacağız. Bodrum’a getireceğimiz başarılar için bir kez daha aldığımız sorumluluk bilinciyle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Yaşanılan gurur ve mutluluk için tüm sporcularımıza her zaman desteklerini esirgemeyen velilerimize ve kulüp başkanımız Ali Dülger’e  teşekkür ederim.” Dedi

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.