Bodrum Gündem

Bodrumspor tur atlayan taraf olmak istiyor

Bodrumspor tur atlayan taraf olmak istiyor

Bodrumspor, Play-Off ilk turunda kendi evinde Göztepe ile karışılacağı maçın hazırlıklarına başladı. Saha avantajını kullanıp tur atlayan taraf olmak isteyen Bodrumspor, galibiyete kenetlendi. Turu geçen taraf olmak istediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direkötür İsmet Taşdemir, “Yönetimimizi, taraftarımızı sevindirdiğimizi biliyoruz, sevincimizi ikiye katlayıp turu geçen taraf oluruz diye düşünüyorum” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Spor Toto 1’inci Ligde sezonu 62 puanla 4’üncü sırada kapatan Bodrumspor, Play-Off’lara kalarak Süper Lig yolunda emin adımlarla ilerliyor. Ligin son haftasında evinde Göztepe ile berabere kalarak saha avantajını elinde tutan Bodrumspor, Play-Off ilk turunda Göztepe ile kozlarını paylaşacak. Yalıçiftlik Tesislerinde maçın hazırlıklarına başlayan Bodrumspor’da, sakatlığından dolayı Onur gelecek maçta forma giyemezken, sakatlığı bulunan Samet’in ise durumunun maçın günü netlik kazanacak. Taraftarının önünde turu atlamak isteyen yeşil-beyazlı ekip sahada gülen taraf olmak istiyor.

Sevincimizi İkiye Katlayacağız

Turu geçmeyi hedeflediklerini söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir, “Rakibimiz ligin ikinci yarısından bu yana oyun olarak iyi oynayan, skor alan çok az gol yiyen bir ekip. Dolayısıyla mücadele gücü yüksek, sahada değişik bir sistemi var. Onu da iyi oturtmuşlar. Bizde bu maçta ara ara iyi oynadık ama özellikle ikinci yarı bize çok sıkıntı yaşattılar. Oynanması zor bir rakip ama bizde zor bir rakibiz. Sezon başından beri oynadığımız oyun, gösterdiğimiz mücadele burada olduğumuzu hak ettiğimiz şekilde bir oyundu. Buraya geldikten sonra rakibimiz ne kadar iyi olursa olsun her maç çok farklı, final niteliğinde maçlar. Tek maç ve yenildiğiniz zaman evinize dönüyorsunuz. Yönetimimizi, taraftarımızı sevindirdiğimizi biliyoruz, sevincimizi ikiye katlayıp turu geçen taraf oluruz diye düşünüyorum. Onur sakat, Samet’in bir sakatlığı var maça kadar ne olacağı belli değil” dedi.

Bodrumspor’un file bekçisi Diogo Sousa ise , “Bizim adımıza muhteşem bir sezon geçti. Şuan için Play-Off’tayız ve bunun içinde çok mutluyuz. Play-Off’larda elimizden gelenin en iyisini yapacağız. En iyisini yapıp çıkmak istiyoruz. İlk geldiğim günden beri bura inanılmaz mutluyum. Taraftarlardan, Bodrumspor çalışanlarından, oyunculardan inanılmaz keyifliyim. Bunun cevabını en iyi şekilde vermek istiyorum” diye konuştu.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.