Bodrum Gündem

BODTO Kuruluşunun 46. Yılını Kutladı

BODTO Kuruluşunun 46. Yılını Kutladı
26.05.2023
0
A+
A-

27.05.1977 tarihinde kurulan Bodrum Ticaret Odası (BODTO) 46. hizmet yılını doldurdu. Meclis Başkanı İlhan Ersan ve Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon yayınladıkları kutlama mesajında bugüne kadar BODTO’ya emek vermiş tüm yönetici ve çalışanlara teşekkür ederken Odanın yarattığı kurumsal kalite ve güvene dikkat çektiler.

Bodrum Gündem Haber

Meclis Başkanı İlhan Ersan 46 yıldır Bodrum’a hizmet eden bir kurumun yönetiminde olmaktan dolayı çok gururlu olduklarını belirtirken, BODTO’nun kalite çizgisi ile artık bir marka haline geldiğine vurgu yaptı. “Bodrum Ticaret Odası akıllarda bir güvence ve saygınlık uyandırıyor. Bunu başarmak kolay değil; hem yıllar alan bir hizmet anlayışını hem de kaliteli yöneticiler ile birlikte kaliteli çalışan istihdam ettirmeyi gerekli kılıyor.” dedi. Odanın bugün ulaştığı başarılar ve bölgede sağladığı yenilikler konusunda gururlu olduklarını belirten Ersan, Odanın temsil ve lobicilik gücü ile ilerlemeye devam ettiğine değindi.

Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Serdar Kocadon ise “Odamızın 46. yılını kutluyor olmaktan dolayı çok gururluyuz. 2005 yılından beri görev aldığım bu kurum Bodrum’da her zaman fark yarattı ve yaratmaya devam ediyor. Bu başarıda geçmiş ve şimdiki dönem tüm organ üyelerimizin, çalışanlarımızın ve Odamız üyelerinin katkısı mevcut.” dedi.

Başkan Kocadon Bodrum gibi önemli bir turizm ilçesinin ticari hayatına hizmet etmenin birçok yeterlilik gerektirdiğine değinirken, “Bugün yaklaşık 9 bin üyemizle birlikte Bodrum’un ticari geleceğine yön veriyoruz. Amacımız çıtamızı tüm üyelerimizle birlikte daha da yükseltmektir.” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.