Bodrum Gündem

CHP’de sessizliğin yerini sevinç dalgasına bıraktı

Sessizliği üzerinden atan CHP Genel Merkezi’nde “kazanacağız” sesleri Öztrak, balkon konuşmasına hazırlanan Erdoğan’ı uyardı.

Emin Varol/ANKARA

Sandıkların kapatılmasından bu yana derin bir sessizliğe gömülen CHP’de sevinç rüzgarı başladı. Ancak “erkenden sevindiler” durumuna düşmemek için duygularını bastırıyorlar.

“Fırtına öncesi sessizlik” olarak adlandırılan sessizliği üzerinden atan CHP’lilerden “kazanacağız” sesleri gelmeye başladı.

Yayın yasağının kalkmasıyla birlikte dev ekranların başına kilitlenen partililere, açıklanan ilk rakamlar moral verdi.

Bu arada gecenin ilk basın toplantısını yapan Öztrak, “balkon konuşmasına” hazırlandığını duyurarak algı operasyonu yapmaya çalışan Erdoğan’ı uyardı:

Balkon konuşmalarıyla suyu bulandırmaya kalkışma”

Öztrak’ın uyarıları sadece  Cumhurbaşkanı Erdoğan’a karşı değildi. “Şimdi seçimin en kritik aşamasındayız.” Diyen Öztrak, devletin resmi ajansı tarafından açıklanan ilk sonuçların basıl manipüle edildiğini ve ne kadar hızlı değiştiğini, bu seçimin ilk turu dahil, AK Parti dönemindeki bütün seçimlerde gördük.” hatırlatmasını yaptı.

Ve, “üstüne basa basa söylüyorum. Milletimizin iradesini sonuna kadar koruyacağız ve kazanacağız.” diye devam etti

Saat 19.00’a randevu veren Faik Öztrak, “tüm yetkilileri sağduyulu davranmaya ve görevlerini layıkıyla yapmaya davet ediyoruz.” Çağrısını yaptı

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.