Bodrum Gündem

Bülent Aldal LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Bülent Aldal LGS sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi

Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal 4 Haziran Pazar günü yapılacak LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavına girecek öğrencilere başarılar diledi.

Bodrum Gündem Haber

4 Haziran Pazar günü yapılacak LGS (Liselere Geçiş Sistemi) sınavına girecek öğrencilere başarılar dileyen Bodrum İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Aldal açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

“Merhaba Değerli Umudumuz, Biricik öğrencilerimiz! Uzun çalışmaların, uykusuz gecelerin, yüzlerce karaladığın sayfa, çözdüğün onca soru, nihayet geride kalıyor. Telaşların korkuların sona eriyor. Ancak sen sadece sınava hazırlanan hayatı ondan ibaret gören bir çocuk değilsin. Seni sen yapan hayallerin duyguların paylaşımların, ilkelerin ve hissettiklerin var.

Bu sınav senin zekiliğini ölçmeyecek, sadece öğrendiklerini hatırlayıp hatırlamadığını ölçecek.

Hâlbuki sen, iyi bir aşçı, müzisyen, sporcu, tekniker, kuaför, tamirci vb. olabilirsin, belki de iyi bir dansçısındır. Henüz yönünü keşfetmemiş olabilirsin.

Bu sınav, sonsuz mavilikte yüzerken duyduğun hissi, arkadaşlarınla ağız dolu gülüşünü, sevinçlerini üzüntülerini ve hayal kurmanı engellememelidir.

Sen evrende çok değerlisin adeta bir yapbozun parçası gibisin.

Yani sen, sınavda geometrik cisimlerin özelliklerini ya da cümlenin bazı öğelerini, maddenin hallerini unuttun diye dünyanın sonu gelmeyecek.

Sonuçta sana bahşedilen hayatı kendi benzersizliğinle yaşayacaksın ve mutlu olmanın yolunu bulacaksın. Hepsi bu.

SEN BU SINAVDA KAÇ NET YAPARSAN KAÇ PUAN ALIRSAN AL, AİLENİN, BİZİM, ÜLKEMİZİN VE DÜNYA İNSANLIĞININ DEĞERLİ UMUDUSUN. BAŞARACAĞINI BİLİYORUM.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.