Bodrum Gündem

Tarihi Bölgelerde Çevre Temizliği

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum’un tarihi mekânlarında Değirmenler mevkii, Myndos Kapısı ve Antik Halikarnas Suları’nda çevre temizliği yaptı.

Bodrum Gündem Haber

Profesyonel Otel Yöneticileri Derneği (POYD) Bodrum Temsilciliği Bodrum Belediyesi’nin destekleri ile 5 Haziran Dünya Çevre Günü etkinlikleri kapsamında Bodrum’un tarihi mekânlarında Değirmenler mevkii, Myndos Kapısı ve Antik Halikarnas Suları’nda çevre temizliği yaptı.

POYD Bodrum Temsilciliği önderliğinde 5 Haziran Dünya Çevre Gününde farkındalık yaratmak için Değirmenler Mevkiinden başlayarak Antik Halikarnas Surları’na kadar temizlik çalışması başlattıklarını ifade eden POYD Başkanı Ülkay Atmaca “umarım bu Bodrum’a gelen herkese bir örnek olur. 365 gün 5 Haziran gibi devam eder ve çevremizi temiz tutarız.” dedi.

POYD Bodrum Temsilcisi Yiğit Girgin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı; “Burada tarihi alanlarda çok doğru kullanım gerçeklemeyebiliyor. Bizde turizmin olmasını sağlayan bu alanların turizme kattığı değerini bilerek buraların temizliği ile alakalı bir proje yapmak istedik. Umuyorum ki buradaki etkinlik Bodrum’daki diğer tüm etkinlikler gibi coşkulu bir hal alır ilerleyen dönemlerde. Gerek turizmciye gerekse de halka örnek olur. Çevremizi düzgün kullanmak noktasından başlayıp daha faydalı bir gelecek yaratabilmek adına daha temiz bir gelecek yaratabilmek adına örnek olur diye düşünüyorum.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.