Bodrum Gündem
TANDOĞAN UYSAL

TANDOĞAN UYSAL

Tandoğan Uysal; 1985 yılında Anka Haber Ajans’ında muhabir olarak başlayan basın hayatı sırasıyla, Ulusal Basın AJANSI (UBA) Anadolu Ajansı İsveç Bürosu ve Hürriyet Gazetesi’nde 25 yıl süren İsveç Temsilcisi olarak çalıştı. İsveç Devlet Radyosu Türkçe bölümünde serbest gazeteci olarak çalıştı.

    Bodrumspor aslında bir tarih yazmıştır

    Bodrumspor finalde Pendikspor’a 2-1 yenilip 1.Süper Lig’e yükselmese de bence bir tarih yazmış ve gönüllerin şampiyonudur. Bu bir iltifat değil, tamamen bir gerçektir.

    -Neden mi?

    Bilindiği üzere Bodrumspor Geçen yıl 3 sırada play off’a kalarak Karacabey Belediyespor’u finalde 3-0 yenerek 1. Lig’e yükselmişti.

    Bu sene de yine aynı başarıyı göstererek play off’a kalarak 1. Süper Lig’e çıkmayı kıl payı elinden kaçırdı.

    İşte hiçbir takım bu kadar kısa sürede bu kadar başarıları bir üst liglere çıkmak için göstermemiştir.

    Bu açıdan Bodrumspor aslında bir tarih yazmıştır. Arka arkaya 2 yılda 1. Lig’e çıkıp, daha sonra da 1. Süper Lig’e çıkmayı zorlayacak kadar başarıya imza atmış bir takım yoktur.

    Bu açıdan Bodrumspor’un bu başarısında emeği olan herkesi kutluyor ve teşekkür ediyorum.

    Özellikle de bir ilçe olan Bodrum’un bünyesinden böyle bir başarılı bir takım çıkarması da ayrıca takdire şayandır.

    -Bunun adı büyük bir başarıdır

    Bodrum Belediye Başkanı Sayın Ahmet Aras’ında bu başarıda emeği geçenler arasında görülüyor. Aras’ın Bodrumspor’un her maçında yalnız bırakmayan bir desteğini görüyoruz.

    Aynı şekilde Bodrumspor Başkanı Sayın Rıza Karakaya, Bodrumspor Teknik Direktörü Sayın İsmet Taşdemir ve tüm futbolcular Pendikspor finaline kadar uzanan maratonda büyük inanç ve azimle mücadele ettiler. Onları bu başarıları için kutluyorum.

    Bodrumspor’un bu başarısında ayrılmaz parçası olan Bodrumspor’un gizli kahramanları Bodrumspor taraftarlarına da ayrıca bir teşekkürü borç bilirim.

    Başarıları imzalar atan takımların en büyük destekleyenleri ona gönlünü vermiş taraftarlarıdır. Bodrumsporlu olmak bence en büyük değerdir. Ne kadar övünselerde haklarıdır.

    -Canınız sağ olsun, sizinle gurur duyuyoruz

    Sosyal medyada Pendik yenilgisinden sonra Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras başta olmak üzere kullanılan ortak dilde dikkatimi çeken “canınız sağ olsun. Sizinle gurur duyuyoruz” mesajı beni de çok etkiledi. Bende Bodrumspor için “ Bodrumspor gönüllerimizin şampiyonu “ demiştim. Gelecek sene bu azimdeki Bodrumspor’un 1. Süper Lig’e çok rahat çıkacağını inanıyorum.

    -Gönüllerin şampiyonu Bodrumspor

    Bodrum merkezde kutlamayı hak etti. İki yıldır Bodum’a bir üst lige çıkmak için başarılı grafik çizen Bodrumspor’a Bodrum merkezde hak ettiği kutlama yapılmalı. 1. Süper lige çıkmayı kıl payı kaçıran Bodrumspor’un aslanları Bodrum merkezde taraftarlarıyla buluşturacak büyük şenlik yapılmalı.

    Davul, zurna çalıp Zeybekler kendi etrafında o gururla dönmeli.

    Bu güzel duygularla Bodrumspor’u gönüllerin şampiyonu olarak görüyorum. Bodrumspor’un bu başarısında emeği geçen herkesi kutluyorum. Helal olsun size!

    Sevgi ile kalın Stockholm Tandoğan Uysal

    Yazarın Diğer Yazıları
    Yorumlar

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.