Bodrum Gündem

Halil İbrahim Kaynar: Girdiğim Hiçbir Seçimi Kaybetmedim…

Halil İbrahim Kaynar: Girdiğim Hiçbir Seçimi Kaybetmedim…

Bodrum Demokratları Halil İbrahim Kaynar ile Seçime Giriyor. Halil İbrahim Kaynar “Ben girdiğim hiçbir seçimi kaybetmedim. Şimdi de kazanan ben olacağım…” dedi.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Bodrum’da da birkaç gündür süren aday arayışı sona erdi. Halil İbrahim Kaynar Demokrat Parti Bodrum belediye Başkan adayı olarak başvurusunu yaptı.

Diğer yandan da Muğla ilçelerinde aday belirleme süreci hummalı bir şekilde devam ediyor. AK Parti’den istifa eden, geçmiş dönem Göltürkbükü Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim Kaynar’ın Demokrat Parti Bodrum Belediye Başkan adayı olarak seçimlere girmesi kesinleşti.

Bodrum Gündem’i arayarak; Adaylığı ile ilgili olarak oldukça iddialı konuşan Halil İbrahim Kaynar, “En az 40 bin oy ile Demokrat Parti’yi Bodrum’da iktidara taşıyacağım…” dedi.

Kaynar “Demokrat Parti’den Bodrum Belediye Başkan adaylığı için başvurumu yaptım. Allah izin verirse, alnımızın akıyla bu seçimden galip çıkacağız. Kıran kırana bir seçim olacak ama ben Bodrum Demokratları ile birlikte bu seçimi alacağım. Ben bu güne kadar girdiğim hiç bir seçimi kaybetmedim…” şeklinde konuştu.

Mehmet Kocadon’da 19 Şubat günü “Büyük Buluşma”da Demokrat Parti Muğla Büyükşehir adaylığını açıklıyor. Büyük Buluşmada DP’li İlçe Belediye Başkanlarının da boy göstermesi bekleniyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.