Bodrum Gündem

BODRUM KAYMAKAMI DEĞİŞTİ…Bodrum Kaymakamlığına Dr.Mehmet Gödekmerdan atandı…

29 Ağustos 2011 tarihi Pazartesi günü, normalde idari tatil olmasına rağmen, bu günlü mükerrer bir Resmi Gazetede çıkarılmış ve mülki idare amirlerinin tayin kararnameleri yayımlandı. Buna göre Bodrum Kaymakamlığına Dr.Mehmet Gödekmerdan atandı.

BODRUM KAYMAKAMI DEĞİŞTİ…Bodrum Kaymakamlığına Dr.Mehmet Gödekmerdan atandı…
05.09.2011
0
A+
A-


 

 

BODRUM KAYMAKAMI DEĞİŞTİ…

29 Ağustos 2011 tarihi Pazartesi günü, normalde idari tatil olmasına rağmen, bu günlü mükerrer bir Resmi Gazetede çıkarılmış ve mülki idare amirlerinin tayin kararnameleri yayımlandı. Buna göre Bodrum Kaymakamlığına 29 Ağustos 2011 tarihi Pazartesi günü, normalde idari tatil olmasına rağmen, bu günlü mükerrer bir Resmi Gazetede çıkarılmış ve mülki idare amirlerinin tayin kararnameleri yayımlandı. Buna göre Bodrum Kaymakamlığına Dr.Mehmet Gödekmerdan atandı.atandı.


Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Where to buy Strattera

27 Temmuz kararnamesi ile Bodrum Kaymakamlığına atanan Feridun Cemal Özdemir Bursa Vali Yardımcılığına atanırken, 29 Ağustos 2011 tarihli mükerrer Resmi Gazetede yayımlanan kararnameye göre Bodrum Kaymakamlığına Adana Vali Yardımcısı Dr.Mehmet Gödekmerdan atandı.



cheap Valtrex Dr.Mehmet Gödekmerdan Kimdir?


1960 yılında Erzurum’da doğdu. 1983 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. Aynı okulda 4 yıl Araştırma Görevlisi olarak çalıştı.1985 yılında Yüksek Lisans 1990 yılında Doktora programını tamamladı.1987 yılında Kaymakamlık sınavını kazandı.Hafik , Kale , Bozdoğan , Kaş , Reyhanlı , Seferihisar , Marmara Ereğlisi , Dörtyol ve Tarsus Kaymakamlığı görevlerinde bulundu.
Halen Adana Vali Yardımcılığı görevini yürüten Dr. Mehmet   GÖDEKMERDAN  , İngilizce biliyor.Evli ve iki çocuk babasıdır.


 


buy Asacol online Feridun Cemal Özdemir Kimdir?


1964 Erzurum, Olur doğumlu olan Feridun Cemal ÖZDEMİR, ilk, orta ve lise öğrenimini Olur′ da, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünde tamamladı. İdare Amirliğine 1987 yılında Diyarbakır Kaymakam adayı olarak başlayan Özdemir sırasıyla, Kütahya Altıntaş, Bayburt Demirözü, Mardin Derik, Tokat Erbaa, Mersin Aydıncık ilçelerinde Kaymakamlık, Osmaniye ilinde ise Vali yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 14 Ekim 2002 tarihinde Gerze Kaymakamı olarak atandı. Feridun Cemal Özdemir evli ve İngilizce biliyor.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.