Bodrum Gündem

Rotary Bölge Küresel Bağış Projesi Başlattı

24.12.2014
0
A+
A-

rotary_bodrum_yeni_yıl (6)

Prozac price buy Asacol online

Rotary Bölge Vakıf Komitesi, Soma Devlet Hastanesi ameliyathaneleri için 10 adet “Kapasitörlü Hasta Dönüşüm Elektrotu” temin etmek için küresel bağış projesi başlattı.

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Retin-A

Bodrum Rotary Klubü her yıl olduğu gibi, bu sene sonunda da geleneksel yeni yıl yemeği düzenledi. Bodrum’un dikkat çeken mekanlarından birisi olan ve bağış projesine destek veren “Çim Çim” restaurantta yapılan yeni yıl yemeğinde bir yandan eğlenen Bodrum Rotary Klubü üyeleri, diğer taraftan önemli bir projeye başlamanın heyecanını paylaştılar.

Soma Devlet Hastanesi için başlatılan küresel bağış kampanyası için bilgi veren Bodrum Rotary Kulübü dönem başkanı Şehval Öztürk şunları söyledi;

“Bodrum Rotary Kulübü çok önemli bir projeye daha destek veriyor. Rotary Bölge Vakıf Komitesi tarafından düzenlenen büyük bir proje. Soma Devlet Hastanesi ameliyathaneleri için 10 adet “Kapasitörlü Hasta Dönüşüm Elektrotu” temin edilecek. Bu yemekten elde ettiğimiz geliri de bu proje kapsamında Soma Devlet Hastanesine bağışlayacağız. Çok güzel bir projeye daha imza attığımızı düşünüyoruz.”

Bu projenin Rotary Kulüplerinin bölgesel projesi olarak düzenlendiğini söyleyen Dönem Başkanı Öztürk; “Bölge olarak düzenliyoruz bu projeyi. Bölgemizdeki her Rotary Kulübü de bu projenin içinde olacak. İnşallah Bodrum Rotary Kulübü en büyük desteği biz vereceğiz.” dedi.

Yeni yıl yemeğini de geleneksel olarak her sene düzenlediklerini ifade eden Bodrum Rotary Kulübü dönem başkanı Şehval Öztürk, “Bu yılbaşı yemeğimizde tüm hayırseverlerimiz ve üyelerimiz ile birlikteyiz. Geçen sene Etrim köyümüzdeki çocuklarımız ile kutlamıştık. Bu sen yine o çocuklarımız unutmadık. Çocuklarımıza çeşitli hediyeler vererek, yeni yılımızı kutlayacağız.” Diyerek sözlerini tamamladı.

Daha sonra üyeler arasında yeni yıl çekilişi yapıldı. Çekilişte numarası çıkanlara da çeşitli hediyeler verildi. Bodrum Rotary Kulübü üyeleri ve bağışa destek veren hayırseverler ud eşliğinde şarkıları birlikte söylerken, Çim Çim restaurantın nefis mezeleri ve lezzetli yemekleri eşliğinde geç saatlere kadar eğlendiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.