Bodrum Gündem

Bodrum Köylü Panayırı Cumartesi Günü

Bodrum Köylü Panayırı Cumartesi Günü
13.03.2014
0
A+
A-

Bodrum Kent Konseyinin girişimleri ve köylerin katkılarıyla 15 Mart Cumartesi günü ‘Bodrum Köyler Panayırı’ kurulacak. buy isotretinoin

Cheap Lamisil
Bodrum Gündem/13 Mart 2014
15 Mart Cumartesi günü saat 10.00’da başlayacak olan Bodrum Köylü Panayırı İskele Meydanında gerçekleştirilecek. Köylerin kazandırdıkları yerel değerlerin gün yüzüne çıkartılarak, turizme kazandırılmasının hedeflendiği panayıra, Datça’nın Sındı Köyü’de misafir Köy olarak katılacak.
Muğla Kent Konseyleri Birliği ve Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu Bodrum Köylü Panayırı ile ilgili olarak şu bilgileri verdi; “Bu 2013’de başlattığımız köyler yürüyüşünün ikinci aşaması olarak değerlendirilebilir. Köyler Meclisimizin çalışmalarını bir başka noktaya taşıdık. Bodrum’un bütün köylerinin kendi değerlerini ortaya koyabilecekleri bir köyler panayırı gerçekleştiriyoruz. Amacımız, köylerimizin kendi el emekleri ile ürettikleri ürünlerini, kültürel ve sosyal değerlerini burada görücüye çıkarmalarıdır. Bununla amacımız her köyün kendi karakteristik özelliklerini ortaya çıkarmaktır. Hedefimiz, önümüzdeki günlerde yapacağımız, köylerle turizmi buluşturma projesinin ilk ayağını oluşturmuş olacağız” fast delivery Brand Viagra dedi.
13 Nisan’da Yakaköy’de, 26 Mayıs’ta Çömlekçi Köyünde ve merkezde periyodik şekilde bu etkinliklerin devam edeceğini belirten Hamdi Topçuoğlu, Bodrum’a gelen turistlerin köylerin değerleriyle buluşmasını sağlamak için çaba harcadıklarını ifade etti.
Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu son olarak, Cumartesi günü İskele Meydanında düzenlenecek olan etkinliğe bütün Bodrumluların davetli olduğunu söyledi.Köyler Panayırı Afiş

ETİKETLER:
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.