Bodrum Gündem

Yalıkavak’ta İddialı Bir Butik Otel “SARAYA BODRUM”

26.08.2014
0
A+
A-

Aviatel Havacılığın Türkiye’deki ilk turizm yatırımı olan “Saraya Bodrum Butik Otel” Ağustos ayı itibari ile kapılarını misafirlerine açtı.

 

Yalıkavak’ta-İddialı-Bir-Butik-Otel-SARAYA-BODRUM

Çiçek-Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem buy Propranolol online

Bodrum yarımadasında yatırımları ve yükselen trendi ile dikkat çeken Yalıkavak’ta turizm yatırımları devam ediyor. Türkiye’nin cennet tatil koyu, ebedi mavilikler ülkesi Bodrum’da hizmete giren Saraya Bodrum Otel Yalıkavak’ta misafirlerini ağırlamaya başladı. Yalıkavak’ta yaz – kış hizmet vermeye devam edecek olan otelin mimari yapısı, deneyimli kadrosu, Yalıkavak merkeze ve marinaya olan yakınlığı öne çıkan özelliklerinden bazıları.

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Belediye Meclis Üyelerinin ve konukların katılımı ile tanıtımı yapılan Saraya Bodrum Butik Otel delüks ve suitlerden oluşan 19 odasıyla Yalıkavak’ta hizmet vermeye başladığını belirten Genel Müdür İlhan Bilici; “Saraya Bodrum; zerafetin ve sadeliğ levonorgestrel price in buluştuğu, her biri keyifle döşenmiş, zarif dekorasyon stilini her detayda görebilece buy Premarin ğiniz konforuyla, lüksüyle ve kaliteli hizmetiyle misafirlerine eşsiz bir tatil imkânı sunmaktadır. 4 junior standart, 8 Deluxe Standart, 6 Deluxe Suit, ve 1 Royal Suit olmak üzere 19 V.I.P odasıyla, Ege’nin mavi şiiri, Bodrum Yalıkavak’ın muhteşem gün batımının, doyasıya görülebileceği nadir mekanlardan birisi olacaktır.” dedi.

Saraya Bodrum Genel Müdürü İlhan Bilici, genel anlamda yurt dışına hitap edeceklerini kaydetti. Bilici Saraya Bodrum’un, İsviçre ve diğer Avrupa ülkelerinin yanı sıra öncelikle Arap ülkelerinden gelen turistlerden ilgi gördüğünü söyledi. 12 ay boyunca açık kalacak otelin tüm detaylarının büyük bir titizlikle yaşama geçirildiğini anlatan Bilici, dekorasyonda dikkat çeken mermer ve ahşabın en kaliteli ürünlerden seçildiğini, tekstil malzemelerinin de yine üst segment beğeniye hitap edecek şekilde kullanıldığını belirtti. Minimal ve modernist dekorasyonu ile dikkat çeken otelin, konforu ve kaliteli hizmeti sunduğunu vurgulayan İlhan Bilici, konaklama fiyatlarının ise oda özelliklerine göre değiştiğini, gecelik fiyat aralığının 350-1000 avro arasında belirlendiğini de sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.