Bodrum Gündem

Enver Aysever’li AYKIRI KUMPANYA Bodrum’da

16.12.2014
0
A+
A-

enver_aysever_bodrum_aykırı_kumpanya (666)

Gazeteci ve TV Programcısı Enver Aysever’in kendine özgü bir sahne gösterisiyle Bodrumlu izleyicilerin karşısına çıktı. buy Plan B online Strattera Buy Enver Aysever tarafından yazılan, yönetilen ve anlatılan aykırı kumpanya ayakta alkışlandı. Buy Strattera online

Fatih Bozoğlu/Bodrum Gündem

Jasminart Production tarafından organize edilen, Enver Aysever’in yazdığı, yönettiği ve anlattığı “AYKIRI KUMPANYA” OASİS Nurol Kültür Merkezinde sahnelendi. Gösterinin müziklerini ise Aykırı Kumpanya Orkestrası tarafından düzenlenmiş.

Yaklaşık 300 kişinin izlediği Aykırı Kumpanyalar yakın geçmişin siyasal ve sosyal olaylarını farklı bir dil ve duygu ile Aysever’in içselleştirmesi ile anlatılıyor. Nazım Hikmet’ten Atilla İlhan’a, Sabahattin Ali’den, Behçet Aysan’a, Aziz Nesin’e kadar bir çok isim üzerinden, kendine özgü yorumlar ile

sahnelenen gösteriyi, CHP Bodrum İlçe Örgütü’de desteklemiş. Enver Aysever’in Aykırı Kumpanya gösterisini başta CHP İlçe Başkanı Recai Seymen, CHP Yönetim Kurulu üyeleri, Hülya Kocadon, Bodrum Alevi ve Bektaşi Derneği Dedelerinden Mustafa Eyidoğan, BESİAD Başkanı Uğur İlhami Özden ve yönetim kurulu üyeleri ile tiyatro sever aydınlar izlediler.

CNN Turk’te Cumartesi akşamları yaptığı programın bir benzeri olan Aykırı Kumpanya’da Aysever’in bateride ki başarılı performansı da göz doldurdu. 2 bölüm olarak sahnelenen Aykırı Kumpanyalar gösterisi izleyiciler tarafından oldukça beğenilirken, gösteri sonunda CHP İlçe Başkanı Seymen ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon adına eşi Hülya Kocadon Aysever’e çiçek taktim ettiler.

Gösteri sonrası uzun bir kuyruk oluşturan okurlar için kitaplarını imzalayan Enver Aysever, hayranları ile geç saatlere kadar tek tek sohbet etti.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.