Bodrum Gündem

MHP Bodrum’dan İkinci Vekil Aday Adayını Çıkardı

MHP Bodrum’dan İkinci Vekil Aday Adayını Çıkardı
27.03.2015
0
A+
A-

bodrum_mhp_ikinci_aday_adayı-(1) 

MHP’nin uzun yıllar Bodrum İlçe başkanlığını yapan Asım Başaran’ın ardından, Bodrumlu esnaflardan Serkan Şafak da milletvekili aday adayı oldu. Resmi başvurusunu Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezi’nde yaptıktan sonra, MHP Bodrum İlçe binasında bir basın açıklaması yapan Şafak, milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

cheap Fluoxetine Bodrum Gündem Haber purchase Zithromax

Düzenlenen basın toplantısında bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Bodrum İlçe Başkanı Mehmet Tosun, milletvekilliğine aday adayı olan Şafak’a başarılar dileyerek şunları söyledi:
treat impotence “Bodrum Yarımadamızda uzun süredir esnaflık yapmış, bizim değerli bir kardeşimiz olan Serkan Şafak’ın aday adaylığı açıklamasını yapmak için bir arada bulunuyoruz. Serkan Şafak arkadaşımız yıllardan beri bu partinin bir neferi iken, 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimler için partimizin Genel Merkezine müracaat etmiş ve MHP Muğla Milletvekili Aday Adaylığını resmen tescil etmiştir. Ben kendisine, partimize ve Bodrum Yarımadamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
LİSTENİN ÜST SIRALARINDA BODRUMLU ADAY GÖRMEK İSTİYORUZ…

İl kongreleri, ilçe kongreleri ve Büyük Kurultay’ın büyük bir coşkuyla tamamlanmasının ardından milletvekili aday adaylarının başvurularının tamamlandığının altını çizen Başkan Mehmet Tosun, Muğla’nın en büyük ilçesi olarak listenin üst sıralarında Bodrum’dan bir aday görmek istediklerini belirterek, konuşmasına şu sözlerle devam etti;
“Milletvekili adaylarımız için herhangi bir ön seçim beklentimiz yok, zaten buna takvim de ona çok müsait değil. Merkez yoklamasıyla, teşkilatlarımıza ve partililerimize sormak suretiyle adaylarımız belirlenecektir. Ülkemizin içinde bulunduğu noktayla bağlantılı olarak, MHP’de bir aday adaylık olayından ziyade 7 Haziran’daki seçimlere kilitlenmiş bir durumdadır. Biz tabiki Bodrum Yarımadamızdan bir adayın çıkmasını ve ilk sıralarda olmasını istiyoruz. Çünkü Yarımadamız Muğla’nın en büyük ilçesi. Buradan bir aday arkadaşımızın çıkması talebimizi her defasında Genel Merkezimize de iletiyoruz. Çünkü Bodrum Teşkilatı olarak, Bodrum’daki partililer olarak biz bunu hak ettiğimizi düşünüyoruz. Bununla ilgili de çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Bu konuda Serkan Şafak arkadaşımıza da başarılar diliyoruz.”

MHP’YE OY VERMEYENLERİN RAPORUNU HAZIRLADIM…

7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan Genel Seçimlerde, MHP’den Muğla Milletvekili Aday Adaylığı için başvuru yaptığını belirten Serkan Şafak adaylık gerekçelerini ise sözlerle dile getirdi; “Milliyetçi Hareket Partisi’nin hiç tanımayanlar ve bu zamana kadar da hiç oy vermeyenler hakkında 6 yıllık uzun bir çalışmanın ardından bir rapor hazırladım. Bu çalışmamı hem teşkilatımın kontrolü altında, hem de genel merkezimizin bilgisi dahilinde yaptım. Bu raporum Muğla, Bodrum ve diğer bölgelerden Bodrum Yarımadamıza yerleşen 160 bin vatandaşımız baz alınarak hazırlanmış bir rapordur. Burada yapmak istediğimiz, Milliyetçi Hareket Partisi iktidar olsun ya da olmasın, ülkemizin sorunlarına karşı tepkisiz kalmayarak her vatandaşımıza bu sorunları ve çözüm yollarını en iyi şekilde anlatabilmeyi hedeflemektedir.”

KADINA ŞİDDETE HAYIR…

Geçtiğimiz aylarda vahşice katledilen Mersinli Özgecan Aslan’ın başına gelenlerin de aday adayı olmasında önemli bir faktör olduğunu belirten Serkan Şafak; “Ben 2 kız, 2 erkek olmak üzere 4 çocuk babasıyım. Ülkemizde yaşanan kadına yönelik şiddet olaylarının önüne geçilebilecek tüm yasa faaliyetlerinde tüm varlığımla görev almak adına, hem kendi çocuklarım, hem de diğer çocuklarımız için adayım. Aday adayı olmamdaki diğer bir etken ise, bir ülkücü sadece şehit olmaz Fırat Çakıroğlu veya Cengizhan Akyıldız gibi. Bir ülkücü bu ülkenin yönetimine talip olabilmelidir. Apolitik bir gençlik olarak yapılandırılan bir gençlik olmadığımızı, bizim de fikir üretebildiğimizi ve bizden önceki kuşak dediğimiz 50 -60 doğumlu siyasetçilerimizin yaptığı kısır döngülü tartışmaların ülkemiz için bir faydasının olmadığını görünce sessiz kalamadım ve aday adayı oldum” dedi.

Daha sonra Şafak milletvekili seçildiği takdirde hayata geçirmek istediği projelerden de bahsederek; “Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben diyerek buradayım ve söz veriyorum ben büyük Türk Milleti’nin hizmetkarlığına talibim” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.