Bodrum Gündem

DOPİNG ÜZERİNE İRONİ…

buy cytotec Akıllı bir yatırımcı amcanız varsa sporcu olarak doping yapmak karlı bir yatırım kapısı olabilir. Nasıl mı? Çok basit. Basarsın dopingi, alırsın madalyaları. Ardından devlet yardımı, sponsorlar, reklamlar derken milyonlar cepte… Straterra online buying

Aradan birkaç yıl geçtikten sonra A Numunesi, B Numunesi hikayeleri biter ve senin dopingli olduğun anlaşılır. Yarışlara girmen artık mümkün değildir ama zaten sen çoktan sporu bırakmış, göbek salmış, milyonlarca liralık fonunu yönetmektesin. Aklında tekrar spor yapmak gibi kötü bir fikir yoktur. Herkes parasını geri istemektedir. Sen de kahramanca hepsini takır takır geri ödersin. Arada geçen seneler boyunca ettiğin karlar sayesinde artık bir milyonersin. Arkadaşlarına bir bak. Aralarında senin kadar çabuk zengin olan var mı? Bir hap yuttun, zengin oldun.

Bill Gates bile bu kadar kolay zengin olmamıştı.

Hayatında bu işin başka getirileri de olacaktır. Dürüst (!) bir şekilde doping yaptığını itiraf edip, borçlarını da erkekçe ödediğin için medya seni kahraman ilan edecektir. Her yerde üzüntülü resimlerin yayınlanacak ve gelecek nesillere “aman sakın benim gibi doping yapmayın” şeklinde demeçler veren, televizyonlara çıkan, kamu spotlarında oynayan bir şahsiyet olabilirsin.

Biraz daha bu işe ısınırsan yakında Milli Olimpiyat Komitesine bile girip ülkemizi şerefle (!) temsil edebilirsin.

İşte, dünya böyle bir yer. “Nereden geldim” demeyeceksin, “nereye gidiyorum” diyeceksin…  Biz de seyirciler olarak bunu yutalım, önümüzdeki maçlara bakalım.

Celal Gürsoy/21 Ağustos 2015-Bodrum order Ventolin

Yazarın Diğer Yazıları
Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.