Bodrum Gündem

BODRUM DENİZ TİCARET ODASINDAN ŞAMPİYONA PLAKET…

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi 2017 Laser 4.7 Avrupa Şampiyonu Yiğit Yalçın Çıtak (3)

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi 2017 Laser 4.7 Avrupa Şampiyonu Yiğit Yalçın Çıtak’ın başarısını bir plaket ve Iphone vererek ödüllendirdi. Başkan Nalbantoğlu; “Bizler amatör denizciliğin ve genç denizcilerimizin de arkasındayız…” dedi. 

Bodrum Gündem Haber/FB

15-22 Nisan 2017 tarihleri arasında İspanya’nın Murcia kentinin ev sahipliğinde düzenlenen şampiyonada milli sporcumuz Yiğit Yalçın Çitak Avrupa şampiyonu unvanına erişirken, bir diğer başarılı sporcumuz Yılkan Timurşah ise gümüş madalyanın sahibi olmuştu.

Turgutreis Yelken Kulübünden Yiğit Yalçın Çıtak bu başarısından dolayı İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi tarafından bir plaket ve Iphone ile ödüllendirildi. Törende İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu, İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkan Yardımcısı Arif Yılmaz ve Sayman Metin Önder de hazır bulundular.

İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi 2017 Laser 4.7 Avrupa Şampiyonu Yiğit Yalçın Çıtak (4)ŞAMPİYON DESTEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ…

Plaket töreni sırasında oldukça heyecanlı olduğu gözlenen Turgutreis Yelken Kulübünden Yiğit Yalçın Çıtak “15 – 22 Nisan 2017 tarihleri arasında İspanya‘da yapılan Laser 4.7 Gençler Avrupa Şampiyonasında birinci oldum. Bana destek veren ve emeği geçen herkese teşekkür ederim…” dedi.

AMATÖR ve GENÇ DENİZCİLERE DESTEĞİMİZ SÜRECEK…

İspanya‘da yapılan Laser 4.7 Gençler Avrupa Şampiyonasında birinci olan Yiğit Yaçın Çıtak ile gurur duyduklarını ifade eden İMEAK Deniz Ticaret Odası Bodrum Şubesi Başkanı Gündüz Nalbantoğlu ise “Bizler her zaman denizcilerin yanında olduk. Özellikle genç denizcilerin yanında. Genelde bizi denizciliğe sadece ticari katkıda bulunduğumuzu zannederler. Oysa bizler amatör denizciliğin ve genç denizcilerimizin de arkasındayız. Bundan önce de Macaristan’da düzenlenen Laser 4.7 Dünya ve Avrupa Şampiyonası’na katılan Bodrum Belediyesi Bodrum Spor Kulübü Yelken Şubesi sporcusu 17 yaşındaki Anıl Çetin Avrupa ve dünya şampiyonu olmuştu. Şimdi de Yiğit aynı başarıyı yakaladı. O bizim gözbebeğimiz. Gereken ilgiyi ve desteği her zaman vereceğiz…” dedi.

Deniz Ticaret Odası yetkilileri, genç sporcuların başarıları ile gurur duyduklarını ve yelken sporunda, Bodrumlu sporcuların çok önemli başarılar sağlamaya devam edeceklerinden hiç kuşkuları olmadığını ifade ettiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.