Bodrum Gündem

Aydem Bodrumda Hizmet Ağını Genişletiyor

Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Bodrumda açtığı iki yeni nokta ile abonelikten tahsilâta, elektrikle ilgili halka daha iyi hizmet vermeyi amaçlıyor.

Aydem Bodrumda Hizmet Ağını Genişletiyor
18.06.2009
0
A+
A-

İnsana ve teknolojiye yaptığı yatırımlarla, hizmet verdiği bölgelerde hızla büyüyen Aydem, Bodrum’da açtığı iki yeni nokta ile müşterilerine en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor. Çarşı Mahallesi, Nazım Hikmet Sokak, Turgut Karabağlı İlköğretim Okulu yanında açılan Aydem Müşteri İlişkileri Merkezi; abonelikten tahsilâta, elektrikle ilgili tüm hizmetleri sunuyor. Ayrıca Cevat Şakir Caddesi, Yıllıkçı Sokak köşesinde faaliyete giren Aydem Tahsilât Noktası ile müşteriler sıra beklemeden elektrik faturası ödemesi yapılabilecek. buy misoprostol

Kaliteli, kesintisiz ve en hızlı hizmeti görev bölgelerinin tüm noktalarında sürdürdüklerini ifade Eden Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Genel Koordinatörü Fikret AKBAŞ “Göreve başladığımızdan bu yana 22 sayısına ulaşan Müşteri İlişkileri Merkezlerimizde; Müşteri ilişkileri alanında deneyime sahip, güler yüzlü personelimiz tarafından karşılanan müşterilerimiz, her türlü işlemi hiç sıra beklemeden gerçekleştirebiliyor. Aydem, hizmet kalitesiyle birlikte müşteri memnuniyetini artırmak, gelişen teknolojiyi yakından takip ederek müşterilerinin en kaliteli hizmeti, eksiksiz biçimde almaları için çalışıyor” dedi purchase Fluoxetine misoprostol buy online

Hizmet verdiği bölgelerde “sıfır şikayet” ve “mazeret yok” ilkesiyle hareket ettiklerini söyleyen AKBAŞ “Aydem, Bodrum işletme binasında verilen tüm hizmetler, artık Aydem müşterilerine çok daha yakın ve esnek çalışma saatleriyle akşam 20:00′a kadar Bodrumlulara hizmet verecektir” dedi.

Aydem′in Bodrum Gümbet′te yer alan merkez noktasında başlayan tadilat çalışmalarıyla da daha iyi hizmet vermek amaçlanıyor. Aydem Elektrik Dağıtım A.Ş. Bodrum İşletme Müdürü Sefa Pişkinleblebici, bu tadilat çalışması sonunda müşterilen artık yaz aylarında sıcakta, kış aylarında ise yağmurun altında ve soğukta dışarıda uzayan kuyrukta beklemeyeceklerini belirttirek “daha iyi bir hizmet vermek için çalışıyoruz” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.