Bodrum Gündem

Bodrumda Yaza Merhaba

Ege ve Akdenizin sıcak renkleriyle pekiştirilmiş modern mimarisi, mavi tonların hakim olduğu uçsuz bucaksız manzarası ile Bitezin yüksek tepelerinden birinin üzerine kurulmuş olan Mövenpick Resort Bodrumda Yaza Merhaba Toplantısı düzenlendi.

Bodrumda Yaza Merhaba
21.06.2009
0
A+
A-

Ege ve Akdeniz’in sıcak renkleriyle pekiştirilmiş modern mimarisi, mavi tonların hakim olduğu uçsuz bucaksız manzarası ile Bitez’in yüksek tepelerinden birinin üzerine kurulmuş olan Mövenpick Resort Bodrum’da Yaza Merhaba Toplantısı düzenlendi.


20 haziran cumartesi günü gerçekleştirilen, ev sahipliğini Mövenpick Resort Bodrum Genel Müdürü Erdoğan TURAN’ın yaptığı davete ; Bodrum Kaymakamı Abdullah KALKAN, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet KOCADON, şirket ve turizm acentalarının üst düzey yöneticileri, yıldız futbolcu Ümit KARAN, spor sipikeri İlker YASİN ve otel konukları katıldı.


Açılış davetinde bir konuşma yapan Mövenpick Resort Bodrum Genel müdürü Erdoğan TURAN; Temmuz 2007’de kapılarını açan Mövenpick Resort Bodrum’un yeni sezonda konuklarına sundukları ayrıcalıklı hizmetlere yenilerini eklediklerini belirtti.Yeni Plaj ve Eylül 2009’da hizmete girecek olan Balo salonu hakkında bilgiler verdi. Mövenpick Resort Bodrum’un Bitez koyundaki 1500 m2’lik bir alan üzerine kurulu olan yeni plajında otel konuklarının yanı sıra dışarıdan gelen konukları da ağırlayacaklarını söyleyen Turan, ayrıca Bodrumun gece hayatına yeni soluk getirecek chill-out partileri de düzenleyeceklerini sözlerine ekledi.


metoclopramide without prescription misoprostol online Gümbet Koyu ve Karaada manzaralı havuz başında düzenlene partide Akdeniz ve Türk mutfağından oluşan lezzetler ile Oksana Trio’nun klasik enstrümantal müziği ve Atlantik Band’ın jazz ve Latin jazzdan oluşan performansları konuklara sunuldu.Yaza Merhaba Partisi DJ’in hareketli ritimleri ile devam etti. metoclopramide without prescription

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.