Bodrum Gündem

MİTSO MECLİS BAŞKANINA HAPİS ŞOKU

– MİTSO MECLİS BAŞKANINA HAPİS ŞOKU
– HAPİS CEZASI PARA CEZASINA ÇEVRİLDİ

MİTSO MECLİS BAŞKANINA HAPİS ŞOKU
22.06.2009
0
A+
A-

MUĞLA (İHA) – Muğla′nın bir ilçesinde yayın yapan yerel bir gazete, Milas Ticaret ve Sanayi Odası (MİTSO) Meclis Başkanı R.Ö.′nün sahtecilik suçundan sekiz yıl hapis cezasıyla cezalandırıldığını yazdı.
İddiaya göre, R.Ö., 27 Mart 2007′de Muğla ve Milas Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından sahtecilik ve düşük modelli araçları hile yoluyla yüksek modelmiş gibi satarak haksız kazanç elde ettiği iddiasıyla gözaltına alındı. Özel bir otomotiv bayisi olan R.Ö., çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Dört ay tutuklu kalan R.Ö., sonra serbest bırakılarak tutuksuz yargılandı. treat adenoma of prostate buy Cialis soft order Levitra
Karar duruşması tekrar yapıldı. Dört kişinin şikayetçi olduğu R.Ö. hakkında kişi başına iki yıl olmak üzere toplam sekiz yıl hapis cezası verildiği belirtildi. R.Ö.′nün iyi hali ve daha önce sabıka kaydının bulunmaması nedeniyle hapis cezası 73 bin TL paraya çevrildi. Dört takside bağlanan para cezası 18 Temmuz, 18 Ağustos, 18 Eylül ve 18 Ekim 2009 tarihlerinde eşit olarak ödeneceği ve para cezasının ödenmemesi durumunda R.Ö.′nün hükümlü olarak cezaevine gönderileceği belirtildi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.