BODRUM BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI

BODRUM BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI 07 TEMMUZ 2009 SALI GÜNÜ YAPILACAK.

BODRUM BELEDİYESİ TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI
polat-galle-27.02.2023
previous arrow
next arrow
Yayınlama: 06.07.2009
A+
A-


Bodrum Belediye Meclisi, 07 Temmuz 2009 Salı  günü saat 14:00’de Bodrum Belediyesi Meclis Salonunda Temmuz ayı olağan meclis toplantısını aşağıdaki gündem doğrultusunda gerçekleştirecektir.



                                           GÜNDEM:


 


1-    Belediye Meclisinin 04.05.2007 tarih ve 2007/37 sayılı kararıyla kurulan Bodrum   Kent Konseyi’ne 5 meclis  üyesi seçilmesinin görüşülmesi.


 


2-    Belediyemiz mevcut norm kadrosunda 1 adet derece değişikliği yapılmasının görüşülmesi.


 


3-    Belediyemiz  Organizasyon Şemasında yer alan Destek Hizmetleri Müdürlüğünün iptal edilerek yerine   Çevre Koruma ve Kontrol  Müdürlüğünün kurulması ile bu müdürlüğe bağlanacak alt birimlerin belirlenmesinin görüşülmesi.


 


4-    Çevre  Koruma ve Kontrol Müdürlüğünün kurulması durumunda mevcut norm kadrodaki unvan değişikliklerinin görüşülmesi.


 

06.01.2009 tarih ve 2009/10 sayılı Belediye Meclis kararına,   Muğla Kültür ve Tabiat  Varlıklarını  Koruma Bölge Kurulunun 05.06.2009 tarih ve 5040 sayılı yazısına  istinaden ilave yapılmasının görüşülmesi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.