Bodrum Gündem

GAZETECİ İSMET İLERİGELEN YOĞUN BAKIMDA…

GAZETECİ İSMET İLERİGELEN YOĞUN BAKIMDA…

GAZETECİ İSMET İLERİGELEN YOĞUN BAKIMDA…
08.09.2009
0
A+
A-

Bodrum’un sevilen gazetecilerinden İsmet İlerigelen, geçirdiği beyin kanaması nedeniyle komaya girdiği öğrenildi.
purchase Asacol

Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldırılan İsmet İlerigelen  yoğun bakımda ve durumunun ciddi olduğu ifade edildi.

Uzun yıllar Bodrum Ekspres Gazetesi’nde genel yayın yönetmenliği yaptı. Gazeteci İsmet İlerigelen, Bodrum Objektif adlı aylık gazetenin yayın yönetmenliğini sürdürüyordu.

 

BODRUM GÜNDEM OLARAK ACİL ŞİFALAR DİLİYORUZ.

 

08 eylül 2009 saat 16.00


Gazeteci İsmet İlerigelen yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.Durumu çok ciddi.


 


cheap esomeprazole

Gazeteci İsmet İlerigelen yoğun bakımdaki tedavisi sürüyor.Ancak durumu ciddiyetini koruyor. Durumu ile ilgili olarak görüştüğümüz Operatör Dr.Ender TABUR“İsmet beyin durumu çok ciddi beyin kanaması geçirmiş ve kanama sonucu beynin her tarafı kan dolmuş. Daha önce şarkıcı Ebru Gündeş’inkine benzer bir durum. Beyinde baloncuk oluşmuş ve patlamış.Bu tür durumlarda hasta genellikle hemen ölür yada bir gün , bir hafta yaşayabilir.Şu anda ameliyatlık bir durumu da söz konusu değil. Gerektiğinde hazır olarak bekliyoruz.” dedi.

Fluconazole no prescription

 


İsmet İlerigelen’in acil olarak hastaneye geldiğinde ilk müdahaleyi yapan Operatör Dr.Eylem TINAZ gazeteci arkadaşlarına şu bilgileri verdi; “İsmet bey geldiğinde solunum vardı.Ancak göz bebekleri küçülmüştü, buda beyin kanaması olduğu belirtisiydi. Hemen yoğun bakıma aldık ancak durumu çok ciddi. Ailesine haber verildi. Şu an solunum makinasına bağlı olarak beklemekten başka yapılacak bir şey yoktur. Ameliyat için hazırız ancak ameliyat edilecek durumda değildir.” dedi.Dr. Tınaz şu an uyutulduğunu beyinde hasar durumu tomografiden sonra belli olacağını sözlerine ekledi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.