Bodrum Gündem

Bodrum Yapı Malzemeleri Fuarı Açıldı…Kriz Fuarı Etkiledi..

Organizasyon ve Katılımcılara Tam Not Ama Ziyaretci Fuara İlgi Göstermedi…

Bodrum Yapı Malzemeleri Fuarı Açıldı…Kriz Fuarı Etkiledi..
14.10.2009
0
A+
A-

Bodrum’da, Tunajans tarafından ikincisi bu yıl düzenlenen Yapı Malzemeleri ve Yapı Yenileme fuarı açıldı.  İlçe merkezinde kapalı pazaryerinde kurulan ve 14-17 ekim tarihlerini kapsayan fuarın değişik marka ve ürünü temsil eden 91 stant ve 215 civarında katılımcıya ev sahipliği yaptığı belirtildi.
Tunajans Genel Müdürü Fatih Tuna, fuarın açılış konuşmasında “Sektörden gelen talepler üzerine geçtiğimiz yıl başlattığımız yapı fuarımız, daha ilk yılı olmasına rağmen büyük bir başarı yakalamış, Bodrum′a ve ilgili sektörlere ciddi bir hareket kazandırmıştır. Özellikle içinde bulunduğumuz şu günlerde hepimiz ticari hareketliliğe fazlasıyla ihtiyaç duymaktayız. Ekonomik verilere dayanılarak yapılan çeşitli saptamalar da bizlere bu günlerin oldukça yakın olduğunu göstermektedir. Sanayi üretimindeki artış ve 2010′un büyüme yılı olduğu haberlerini okumak ve hatta günlük yaşantımızda hissetmek bizlere umut vermektedir. İşte bu sebeple büyümeye önem vermek ve daha hareketli geçeceğine inandığımız yeni yaz dönemi için, ölü sezon olarak nitelendirdiğimiz şu günlerde, çok daha iyi hazırlanmak gerekmektedir. Fuar, yapı sektörü için hizmet veren firmaları bir araya getirecek, onlara yeni fırsatlar sunacak ve kuşkusuz Bodrum Ekonomisi’ne hareketlilik sağlayacaktır” dedi.


buy Disulfiram   order Levitra


Halk Bankası Denizli Bölge Koordinatörü Hüseyin Vehbi Yıldırım, konuşmasında ekonomik kriz döneminde Halk Bankası olarak sektöre her zaman destek vereceklerini ifade ederek şöyle devam etti; “Yapı Sektörü ekonominin lokomotif sektörüdür. Bu fuarın Bodrum’da yapılmasının ve Bodrum Ticaret Odasının öncülük etmesi çok önemlidir. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada Ticaret Odası ile birlikte çeşitli etkinliklerde başarılı işbirliğine devam edeceğiz. Halk Bankası olarak TOBB tarafından düzenlenen kampanyada birlikte çalışmaktayız. Evini yenile kampanyası başarı ile devam etmektedir.


Yapı sektöründe çalışan tüm firmalar ile çalışmaya ve işbirliğine hazırız.” dedi.


 


Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Nail Sağat, fuarı hazırlayanlara başarılar dileyerek Rodos Fuarına davet etti.


buy Dapoxetine  


8 binin üzerinde ziyaretçinin hedeflendiği belirtilen fuarın  açılış kurdelesini, açılışa katılan Turgutreis Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk, Halk Bankası Denizli Bölge Koordinatörü Hüseyin Vehbi Yıldırım, Tunajans Genel Müdürü Fatih Tuna ve Bodrum Ticaret Odası Meclis Başkanı Hüseyin Sağat birlikte kesti.


Kurdele kesiminin ardından ateşbaz gösterisi yer alırken, açılışa katılanlar fuarı ilgiyle gezdiler.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.