Bodrum Gündem

Turgutreisde Özel Cumhuriyet Konseri…

Bodrum Oda Orkestrası Cumhuriyetin kuruluşunun 86.yılı çerçevesinde Turgutreisde özel bir konser verecek.

Turgutreisde Özel Cumhuriyet Konseri…
31.10.2009
0
A+
A-

Turgutreis Belediyesinin, kültürel etkinlikler programı içinde 31 Ekim Cumartesi günü Bodrum Oda Orkestrası Turgutreis Sabancı Konferans salonunda bir konser verecek. Konserin  saat 20.00 de başlayacağı bildirildi. 


Konseri Orkestra Şefi Naci Özgüç yönetecek, Keman Sanatçısı Sema Korkut ise bu konserde solist olarak yer alacak ve Bach’ın ünlü keman konçertosunu seslendirecek. Konserin Sanat Koordinatörü ise orkestranın Kontrbas sanatçısı ve aynı zamanda Turgutreisli olan Numan Pekdemir.


misoprostol tablets

Programın diğer eserleri ise Sibelius, Mozart, ve geçtiğimiz aylarda kaybetmiş olduğumuz bestecilerimizden Nevit Kodallı’nın yapıtlarından oluşmakta.


cheap Prozac

 


Konserin giderlerinin tamamı Turgutreis Belediyesi ve sanatsever sponsorlar tarafından karşılanacak olup, konser halka açık ve ücretsiz olacak. Konserin provaları ise öğrencilere açık ve açıklamalı olacak. Robaxin without prescription


 


Belediye Başkanı Mehmet Dinçberk konserle ilgili şunları söyledi.”Bu konserin aynı zamanda anlamı büyük. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86.yıldönümünde  özelliği olduğunu düşünmekteyim. Bunun içinde konseri ücretsiz yapmak istedik. Bodrum Oda Orkestrası sanatçılarına ve aynı zamanda hemşerimiz olan sanatçımız Numan Pekdemir’e de teşekkür ederim.Amacımız ve hedefimiz gelecekte bu gibi klasik müziğin en güzel örneklerini halkımıza sunmaktır’.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.