Bodrum Gündem

Bodrumda Ayşe Kulinli İmza Günü. Yazar Okurları ile Bodrumda Buluştu..

Bodrum Bab-ı Ali Kitabevi ve Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Bodrum Şubesi ile birlikte düzenlediği imza gününe ilgi büyüktü.

Bodrumda Ayşe Kulinli İmza Günü. Yazar Okurları ile Bodrumda Buluştu..
03.12.2009
0
A+
A-

order Topamax


buy Mesalamine


Ayşe Kulin Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Genel Başkanı Prof Dr. Türkan Saylan’ı anlattığı “Tek ve Tek Başına Türkan” isimli biyografik romanının imza günü için Bodrum’a geldi.


Yazar Ayşe Kulin ile tanışmak ve kitaplarını imzalamak için kelen kitapseverler uzun kuyruklar oluşturdular. Kitaplarını imzalatarak, Ayşe Kulin ile fotoğraf çektirip sohbet etiler. Saat 14:00 de başlayan imza günü, 19:30 a kadar kesintisiz sürdü.

İmza gününde, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yazar Ayşe Kulin “Kitapta, Türkan hocanın tamamen iç sesi ile konuştum. Bana çok yakın bir arkadaşından, gençliğinde yazışmış oldukları mektuplar geldi. Onları kullanarak, Türkan hocanın hayatının içinden bazı resimleri aldım buraya. İlgiden çok memnunum” dedi.

Ayşe Kulin korsan kitap konusunda yöneltilen soruyu da “Bu birazda halka bağlı. Çünkü talep olmazsa arzda olmaz. Korsan kitap sadece yazarın değil bir kitap üzerinden çalışan 20 kişinin hakkını yiyor” şeklinde yanıtladı.


Yazar Ayşe Kulin imza gününde bir araya geldiği yaşlısından gencine okurları ile sohbet ederek okurların seçtiği kitaplarını imzaladı.

Bab-ı Ali Kitapevi’nin işletmeciliğini yapan Çiçek Bozoğlu ve Fatih Bozoğlu okurların imza gününe olan ilgisinden memnun kaldıklarını belirterek şunları söyledi:
“ Kitapevimiz yaklaşık 6 ay önce hizmete açıldı. Bu süre içerisinde, Bodrum yazarı olarak tanınan O.Gönenç, Eski Diplomat Yüksel Söylemez ve Cumhuriyet Gazetesi yazarlarından Zeynep Oral ile   diflucan online imza günü düzenleyerek, okurları onlarla bir araya getirdik. Şimdi de Ayşe Kulin ile “Türkan” kitabının yayınlanmasından kısa bir süre sonra Bodrum’da okurları yazarı Ayşe Kulin ile bir araya getirdik. ÇYDD Bodrum Şubesi ile birlikte düzenlediğimiz bu etkinlik “Bodrum’da kışın da hayat var” anlayışını vurgulamak için önemli bir etkinliktir. Bodrum kültür merkezi olması gereken bir yer ve bu inançla bir çok yazar ve gazeteciyi Bodrum’da imza günleri düzenleyerek okurlar ile buluşturacağız. Bodrum Belediyesi, Yarımada Belediyeleri, Bodrum Ticaret Odası, ÇYDD, Partiler ve sivil toplum örgütleri bu konuda çok destek veriyorlar. Aralık ve Ocak aylarında buna benzer etkinlikler yapmak için çalışmalarımız devam ediyor.”

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.