Bodrum Gündem

ARTIK GÜMBET KANLIDERE DE SEL OLMAYACAK..

YAĞMUR SUYUNA KARŞI ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

ARTIK GÜMBET KANLIDERE DE SEL OLMAYACAK..
24.12.2009
0
A+
A-

order Paxil online  Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından sürdürülen yağmur suyu kanal çalışmaları şimdi de Gümbet’te bulunan Kanlı Dere’de devam ediyor.


Geçtiğimiz günlerde tamamlanan Sadi Irmak Caddesi üzerindeki yağmur suyu kanal çalışmasının tamamlanmasıyla, Gümbet’te bulunan ve Albay Kemal Topal Sokak, Mr. Hadi Sokak ve Fettah Sokak hattından geçen Kanlı Dere’de de çalışmalara başlandı.


Son bir hafta içerisinde aşırı yağmurlar sonucu oluşan su taşkınlarının ardından, Bodrum Belediyesi Meclis Üyesi Mehmet Özsert denetiminde Kanlı Dere olarak bilinen ve 1 kilometre uzunluğundaki hat üzerindeki çalışmalar yaklaşık 2 ay sürecek. Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı 20 kişilik bir ekiple yapılan yağmur suyu kanal çalışması hakkında açıklama yapan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, “Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde yağan yağmur Bodrum’a büyük zararlar vermiştir. Daha öncede yapmış olduğumuz çalışmalar ne yazık ki bu kuvvetli yağmur ile, sistemlerimizin bize yetersiz olduğunu gösterdi. Bizde bu konuda çalışmalarımızı tüm hızıyla başlattık. 20 personelimiz ve Meclis Üyemiz Mehmet Feridun Özsert konuyla alakalı tüm hassasiyeti ile çalışmaları sürdürüyorlar. 2 aylık bir çalışma sonucunda Gümbet’te bulunan bu sorunlu bölgemizdeki problemler tamamıyla yok edilecektir. Halkımızın göstermiş olduğu sabırdan dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. order metoclopramide online Sildenafil citrate

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.