Bodrum Gündem

Sözkonusu Olan HİZMET ise Gerisi TEFERRUAT tır…

İKİ BELEDİYE EL ELE:Konacık Belediyesi ve Bitez Belediyesinin ortaklaşa yürüttüğü, Bodrum- Turgutreis Devlet Karayoluna paralel olan Kanuni Sultan Süleyman Caddesindeki yol üst yapıları yapım çalışmaları devam ediyor.

Sözkonusu Olan HİZMET ise Gerisi TEFERRUAT tır…
07.01.2010
0
A+
A-

Konacık Belediyesi ve Bitez Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttüğü, Bodrum- Turgutreis Devlet Karayoluna paralel olan Kanuni Sultan Süleyman Caddesindeki yol üst yapıları yapım çalışmaları son surat devam ediyor. Atatürk Bulvarı’na alternatif olacak, beldenin güney kesiminde yer alan 2km uzunluğundaki Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’nde altyapı ve üstyapı çalışmalarını hızlandırdı. Premarin Fast shipping 7 Cm kalınlığında 15.117 M2’lik alanda yapılacak olan asfalt çalışması sonrası, belde deki trafiğin daha da rahat nefes alacağı belirtildi.


  buy Proscar


Kanuni Sultan Süleyman Caddesi’ndeki yol çalışmaları ile ilgili bilgiler veren Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun; “ Kanuni Sultan Süleyman Caddesi anayola alternatif oluşturacak çok önemli bir yoldur.  Anayolun trafik yükünü hafifletecek bir yol. Özellikle Adliye – Bodrum arasında gelip-giden araçlar için alternatif bir yol olacaktır. İki belediyenin ortaklaşa çalışma yapıyor olması açısından çok önemli; çünkü biz geçmişten bu yana altyapı çalışmalarında, yolun genişletilmesi bakımından belediye olarak öncülük yaptık. Bitez Belediye Başkanımızın da desteği ile bu dönem çalışmalarımıza hız verdik. Ayrıca çalışmalarımıza destek veren Kültür ve Turizm Bakanlığı’na da teşekkür ediyorum. Çünkü bu yolun; asfaltlama çalışması itibariyle toplam beş yüz seksen yedi milyar tutarında bir ihale bedeli var. Altyapısını, kanalizasyonunu, su gibi çalışmalarını kendi belediye imkânlarımızla yapıyoruz, asfaltlama çalışmalarında ise büyük ölçüde Kültür ve Turizm Bakanlığımızdan destek aldık.”dedi. buy Indocin online


 


Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez ise; “ Üzerinde bulunduğumuz ve çalışması devam eden bu yol eski Bodrum – Turgutreis yoludur. Yaya olarak Turgutreis’den Bodrum’a insanların gittiği bu yol bir nevi de tarihi bir yoldur. Bütün su sarnıçları ve kuyular bu yol güzergâhındadır. Bitez’e Adliye binasının yapılmasından sonra bu yol, Bitez ile Bodrum arasındaki trafiği azaltacak ve kolaylaştıracak olan bu yolun, biran önce işler hale getirilmesi için Konacık Belediye Başkanımız bu konuda öncelik yaptı. Konacık’ın çalışabilme bakımından bize göre çok daha fazla imkânları, araç-gereçleri olduğundan yolun altyapı ve üstyapı işlemleri bakımından büyük emekleri olmuştur. Başta Konacık Belediye Başkanımız olmak üzere, Belediye Personeline katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum.” dedi.


 


İki belediyenin ortak çalışmalarının devam edeceğini vurgulayan Başkan Mehmet Tosun şunları söyledi: “ Biliyorsunuz ki sınırlarımız iç içe. İmkânlarımızı seferber ederek, önümüzdeki günlerde bu yolun; asfaltlama çalışmaları tamamlanmış, kaldırımı, bordürü, çevre düzenlemeleri ve yol çizgileri ile modern, anayola alternatif bir yol görünümü olacaktır.”


 


Konacık Belediye Başkanı Mehmet Tosun ve Bitez Belediye Başkanı İbrahim Çömez yolda bir gezinti yaparak, çalışmaları yerinde de kontrol ettiler.


 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.