Bodrum Gündem

82 bin kişi Etsturdan erken rezervasyon yaptırdı

Etstur, 1 Şubat- 8 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Erken Rezervasyon ilk dönem sonuçlarını açıkladı. Erken Rezervasyonun ilk dönemini 82 bin kişiye ulaşarak tamamlayan Etstur, erken rezervasyon satışlarını geçtiğimiz yıla göre 32 bin kişi artırdı

82 bin kişi Etsturdan erken rezervasyon yaptırdı
10.03.2010
0
A+
A-

Etstur, Erken Rezervasyon’un ilk dönemini 82 bin kişiye ulaşarak tamamladı. Etstur Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, geçen yıl 50 bin olan sayının 82 bine yükselmesindeki en büyük faktörün erken rezervasyon sigortası olduğunu belirtti. Ersoy sözlerine şöyle devam etti, “Etstur misafirlerinin yüzde 85’i tatil paketlerine, tatillerine 72 saat kalana kadar koşulsuz iptal hakkı sağlayan Erken Rezervasyon Sigortası Sigortası’nı eklettirdi. Tatil bedellerinin sadece yüzde 1’i kadar bir bedeli, yani 10-20 TL gibi bir rakamı ödeyerek, tatillerinin iptal olması durumunda aynı gün içinde paralarının tamamını, koşulsuz geri alabiliyorlar. Etstur’un misafirlerine sunduğu sigorta güvencesi, Erken rezervasyonun daha fazla benimsenmesine imkan sağladı. Türk turizmine erken rezervasyon sigortasını kazandırmanın ve sigortanın daha ilk dönemde tatilciler tarafından büyük oranlarda benimsenmesinin mutluluğunu yaşıyoruz.”

buy Baclofen online 150 bin kişi Ets′den erken rezervasyon yapacak
Erken rezervasyonun birinci döneminin bitmesine rağmen, erken rezervasyon avantajlarının yüzde 30 ile sürdüğünü belirten Ersoy, “5 Nisan’a kadar peşin ödemede yüzde 30 indirim imkanı sağlayan ikinci dönem devam ediyor” diyerek erken rezervasyonun dört döneminde, toplam hedeflerinin 150 bin kişi olduğunu açıkladı.


Etstur’la ilk dönemde tatillerini planlayan misafirlerin, yüzde 51’i kadın, yüzde 49’unun erkek olduğu bilgisini veren Etstur,  yapılan rezervasyonların yüzde 65’inin çift kişilik oda, yüzde 21’inin  çocuklu rezervasyon, yüzde 9’unun balayı, yüzde 4 aile odası, yüzde1’inin ise tek kişilik oda rezervasyonu olduğunu açıkladı.


Diğer istatistikler şöyle gerçekleşti;
Bölgelerin 1. rezervasyon dönemdeki yüzdelik dağılımı, bölgelere göre şöyle:
Kemer              % 29
Bodrum            % 16
Side                 % 15
Belek               % 14
Alanya             %   7
Marmaris         %   5
Lara                 %   4
Diğer                % 10 order Fluoxetine

Yaş Aralığı Dağılımları Şöyle;
26-35 Yaş Aralığında        % 30
36-45 Yaş Aralığında        % 26 Prozac price
0-12   Yaş Aralığında        % 22
13-25 Yaş Aralığında        %   9
46-60 Yaş Aralığında        %   9
+60                                   %   4


1.Dönem’de Erken Rezervasyon Yaptıran Misafirlerin Yaşadıkları İller:


İstanbul               % 66
Ankara                % 11
Bursa                  %   5
İzmir                    %   4
Kocaeli                %   3
Tekirdağ              %  2
Diğer                   %   9

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.