Bodrum Gündem

NIKE Halı Saha Ligi Şöleni…

Türkiye Futbol Federasyonu, Türkiye Amatör Kulüpler Federasyonu ve Nike ın ortaklaşa düzenlediği Nike Halı Saha Liginin Bodrum ayağı 27 Mart ta başlıyor. Katılmak için son başvuru tarihi 19 Mart 2010.

NIKE Halı Saha Ligi Şöleni…
13.03.2010
0
A+
A-

Türkiye genelinde 53 ilde yapılacak olan organizasyonun, Muğla ili bazında Bodrum ve Fethiye olmak üzere 2 ilçede yapılması öngörüldü. 19 Mart Cuma gününe kadar başvuracak olan gerekli şartları yerine getirmiş 24 takım turnuvaya katılmaya hak kazanacak.


Nike Halı Saha Ligi Final müsabakası sonunda şampiyon olan takım,“Saha Birinciliği“ kapsamında oynadıkları halı sahada bir senelik ücretsiz abonelik ve Nike Futbol Koleksiyonu’ndan ürünler kazanırken, Muğla’da yapılacak bölge elemesinde birinci olup Antalya’ya gidecek takımın masrafları TFF tarafından karşılanacak. Yine aynı şekilde Antalya’da yapılacak maçlarda şampiyon olacak takımın İstanbul’a gidiş masrafları TFF tarafından karşılanmasının yanında, kazanan ekibin oyuncuları, İstanbul’da Milli Takımla beraber kamp yapıp, “Taksim Meydanı’nda düzenlenecek olan özel organizasyonda birçok ünlü sanatçı ve futbolcuyla biraraya gelme şansını yakalayacak.


Turnuvanın temel koşulları ile katılım şartları aşağıda belirtilmiştir;


NIKE HALI SAHA LİGİNİN KOŞULLARI


1)20-35 Yaş Büyükler Kategorisinde, 1975-1990 yılları arasında doğmuş olan futbolcular oynayabileceklerdir.


2)Bodrum’ da yapılacak Halı Saha Ligi, 3’ er takımdan 8 grup olmak üzere toplam 24 takımdan oluşacaktır. Grup müsabakaları, tek devreli lig ve puan usulüne göre yapılacak, gruplarında birinci olacak takımlar eleme sistemiyle Bodrum Şampiyonu’ nu belirleyecektir. Cytotec cheap


3)Bodrum ve Fethiye’ deki müsabakalar sonucu şampiyon olan iki takımın, Muğla’ da karşılaşmalarının sonucunda kazanan ekip, Antalya’ daki Bölge Birinciliği’ ne gitmeye hak kazanacaktır.


4)8 kişiden oluşacak takımlarda sadece bir adet Profesyonel Futbolcu Lisansına sahip oyuncu yer alabilir, Amatör Futbolcu Lisansına sahip oyuncu sayısında sınırlama yoktur.


5)Müsabakalar, 1 kaleci ve 5 oyuncu ile oynanır, toplam oyuncu değişikliği hakkı, kaleci dahil 2’ dir.


6)Kayıtlar 19 Mart 2010 tarihine kadar sürecektir.


7)Bodrum’ da kayıt için gerekli olan belgeler, “Bodrum Ticaret Odası”nda Halkla İlişkiler departmanı tarafından toplanacak, 19 Mart 2010 tarihinden sonra gerekli kayıt işlemleri yapılarak, “Herkes için Futbol”(HİF) Lisansı çıkarılmasıyla müsabakalar bu lisanslarla oynanacaktır.


8)İsteyenler, www.nikefootball.com adresinden ön kayıt yapabilecek, ayrıca turnuva ile ilgili her türlü bilgi ve belgeye bu adresten ulaşabilecektir.


9)Müsabakalar Bodrum İlçemizde, protokol yapılacak bir halı sahada oynanacak ve 27 Mart 2010 tarihinde başlayacaktır.


10)Maçlar, Cumartesi-Pazar günleri, hazırlanacak fikstüre göre yapılacaktır.


KAYIT İÇİN MÜRACAT EDECEK TAKIMLARDAN ALINACAK BELGELER


1)Her futbolcu tarafından imzalanmış katılım formu.


2)Nüfus Cüzdanı sureti


3)Sağlık Raporu(Bodrum Devlet Hastanesi, Bodrum Sağlık Grup Başkanlığı, Merkez 1 nolu Sağlık Ocağı, Merkez 2 Nolu Sağlık Ocağı, Akyarlar Sağlık Ocağı, Gündoğan Sağlık Ocağı, Karakaya Sağlık Ocağı (Gümüşlük), Mumcular Sağlık Ocağı, Ortakent Sağlık Ocağı, Turgutreis Sağlık Ocağı, Göltürkbükü Sağlık Ocağı, Yalıkavak Sağlık Ocağından alınabilir.

purchase Clonidine

4)Takım başına 80.-TL katılım ücreti(Türkiye Garanti Bankası A.Ş.1. Levent Ticaret Şb.186-629 75 99 No’ lu Hesaba 80.-TL yatırıldığına dair dekont aslı)


Detaylı bilgi için  buy propranolol http://www.nikehalisahaligi.com/index.php  adresini veya www.bodto.org.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.