Bodrum Gündem

Efsane Başkan Emin Anter Anıldı..

Bodrumda 2001 yılında görevi başında hayatını kaybeden Bodrum Belediye Başkanı Emin Anter, mezarı başında düzenlenen törenle anıldı.

Efsane Başkan Emin Anter Anıldı..
22.03.2010
0
A+
A-

Generic Paxil Bodrum Belediye Meydanı’nda Anter’in anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon ve Bodrum Belediyesi Başkan Yardımcısı Kemal Orman’ın da katılımıyla, Bodrum Halkı’na lokma dağıtıldı.


 
Gümbet Türbe Mezarlığı′nda düzenlenen törende dualar okundu ve Anter′in mezarı başına çiçek konuldu. Törene katılan Bodrum Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Orman, Emin Anter′ in Bodrum′a önemli hizmetler verdiğini söyledi. Anter′in sürekli yatırım yapmak isteyen bir belediye başkanı olduğunu belirten Orman ′′Bodrum′a büyük hizmetler vermiş ve ilkleri başarmış olan merhum başkanımızı rahmetle anıyoruz. Bodrum için çok çalışan ve birçok fedakarlıkta bulunan Anter ne yazık ki erken yaşta aramızdan ayrıldı. Ruhu şad olsun′′ dedi.
cheap Promethasin


 


Valtrex online

Törene Emin Anter′in, ailesi, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un Eşi Hülya Kocadon, sevenleri, belediye çalışanları, Bodrum Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.