Bodrum Gündem

Gümüşlükte Ön Ödemeli Su Sayacı Devri Başladı..

Geçtiğimiz ay Mehmet Tire ile yaptığımız ropörtajda, Gümüşlükte Ön Ödemeli Su Sayacı Devri başlayacak demişti. Bu gün itibarı ile bu söylediği gerçekleştirildi.

Gümüşlükte Ön Ödemeli Su Sayacı Devri Başladı..
01.04.2010
0
A+
A-

Belde de ilk ön ödemeli su sayacı Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE’nin evine bağlandı.


 


generic Valtrex online Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE ve Meclis Üyeleri ön ödemeli su sayacı takılma işlemini yerinde inceleyerek Gümüşlük için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz dediler. Gümüşlük Belediye Başkanı Mehmet TİRE Ön Ödemeli Su Sayaçları ile ilgili yaptığı açıklamada “Gümüşlük Belediye Meclisinin 2009 Aralık ayındaki toplantısında Ön Ödemeli Su Sayacına geçiş ile ilgili komisyon kurulması kararı alınmıştı. Oluşturulan komisyon titizlikle çalışarak vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verebilecek olan firmaları belirledi. Komisyonun belirlemiş olduğu iki firma ile gerekli protokoller imzalanarak fiili kullanım aşamasına gelindi. Artık isteyen tüm vatandaşlarımız Ön Ödemeli Su Sayacı taktırabilir. Gümüşlük’te yeni su abonelerine artık ön ödemeli su sayacı takılmaya başlandı. Eski su aboneleri de talepleri doğrultusunda ev ve işyerlerine bu sayaçtan taktırabilecekler.” Zithromax online

treat erectile dysfunctiГ®n

“Akıllı su sayaçlarının suyun israfı ve tahsilatın daha kolay yapılabilmesi bu kararı almamızda önemli rol oynadı. Akıllı su sayacı hem belediye açısından hem de vatandaş açısından çok önemli bir gelişmedir. Akıllı su sayacına geçiş sayesinde belediye su hizmetini ön ödemeyle verdiği için ödeme gecikmeleri ortadan kalkacaktır. Vatandaşların su ihtiyacını gerektiği ölçüde kullanmasını da sağlayacak olan bu sistem kültürel, tarihi ve turistik zenginlikleriyle ünlü Gümüşlük açısından çok önemli bir gelişmedir. Ön ödemeli akıllı kart sistemi sayesinde sayacı olan tüm aboneler istedikleri kadar suyu daha önce kartlarına yükleterek kullanabilecek. Bütün çalışmalarımız Gümüşlük’ün daha iyi standartlara kavuşması içindir. Bu amaçla Gümüşlük için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.